Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Sponsrad Video: Com hems Judit House Duo | Revue.se


Ska Judit & Judit lägga ned? Är det slut nu? Nej, lyckligtvis är det bara Com Hems 10 Mbit/s bredband som läggs ned.

Nu tar Com Hem nästa steg i bredbandsutvecklingen och höjer sin lägsta hastighet till 50 Mbit/s. Utan att höja priset. Det innebär att alla Com Hems kunder som har lägre bredbandshastighet än 50 Mbit/s får möjlighet att uppgraderas gratis.

Varför? Jo, för att alla har rätt till ett snabbt bredband! Com Hem vill helt enkelt inte att deras kunder ska vara tvungna att dras med långsamt internet längre – och detta vill de uppmärksamma genom att låta Judit & Judit iklä sig rollen som house DJ’s.

Kika på den roliga reklamvideon ovan.

Detta är ett sponsrat inlägg