Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 26 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Se scener från THIRD PERSON | Revue.se

Se scener från THIRD PERSON

På fredag är det biopremiär för Paul Haggis, THIRD PERSON. I, vad som troligtvis är höstens mest stjärnspäckade film, kan vi se Liam Neeson, Olivia Wilde, Adrien Brody, Mila Kunis, James Franco, Kim Basinger, Maria Bello m.fl. i rollerna.

I THIRD PERSON berättas tre historier om kärlek, passion, förtroende och svek, på samma parallella sätt som i Paul Haggis Oscarbelönade film Crash. Filmen utspelas i New York, Paris och Rom och handlar om tre par som till synes inte har något gemensamt, men som har en hel del gemensamma nämnare: älskare, släktingar och till och med barn.

Liam Neeson, Mila Kunis, James Franco, Adrien Brody och Olivia Wilde