Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Nya Sony XPERIA Z3 | Revue.se

Xperia Z3 är den smartphone som klarar mer och går ett steg längre – oavsett om det gäller en löprunda i regnet eller ett hopp ner i poolen en varm sommardag. Med den högsta vattenskyddsklassen* hittar du rätt i hällregnet, tar bilder under vatten eller bara torkar av din telefon om du råkat spilla på den. Den ultratunna designen med aluminiumram gör Xperia Z3 till en Android-smartphone med hållbarhet och stil i skön förening.

Xperia Z3 kombinerar högklassiga material med den bästa tekniken från Sony för en bättre smartphoneupplevelse, dygnet runt. Vi matchade vår bästa vattenskyddade kamera och spelande på högre nivå med ett unikt tvådygnsbatteri*. Det är en smartphone som låter dig göra mer än någonsin tidigare, utan att bli avbruten. För de som inte nöjer sig med ett liv på halvfart.

Kika på videon ovan för mer om Sony XPERIA Z3 

Detta är en Annons från Sony!