Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 25 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

SONOS lanserar SONOS BOOST | Revue.se

SONOS lanserar SONOS BOOST
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Nu kan du utöka den trådlösa räckvidden med Sonos senaste produkt Boost. Bokstavligen. BOOST levererar kraftfulla trådlösa prestanda för att lösa problemet med tjocka väggar och långa avstånd. Njut all musik du älskar i alla rum i hemmet – även där den trådlösa täckningen utgör en utmaning. 

Boost är den kraftfullaste trådlösa produkt Sonos någonsin tillverkat, med hela tre interna antenner för att neutralisera eventuella störningar som kan uppstå i hemmet från exempelvis trådlösa telefoner, babyvakter och andra hushållsapparater. Boost är upp till dubbelt så kraftfull som Bridge och prestandan kan jämföras med dyrare WiFi-routrar av proffsklass.

Boost är tillgänglig redan idag och kostar 949 kronor.

Mer information om SONOS Boost kan hittas via denna länk: Sonos Boost