Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 24 september, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Ingrid Eiken ny styrelseordförande i Hemnet | Revue.se

Ingrid Eiken ny styrelseordförande i Hemnet
Sebastian Plengier Ehrnfelt

Måndag den 1 december tillträder Ingrid Eiken som ny styrelseordförande i Hemnet. Hon efterträder Per Johnler som varit Hemnets styrelseordförande sedan 2008 samt ledamot sedan 2001.

– Jag ser fram emot det roliga uppdraget att fortsätta utveckla Hemnet tillsammans med övriga ägare. Jag vill samtidigt tacka Per Johnler för hans insatser i Hemnet. Per Johnler har varit en målmedveten och visionär ordförande som med konsumenterna i fokus medverkat till att skapa den mest populära sajten för bostadssök. Det har varit till nytta för konsumenterna och för mäklarbranschen som helhet, säger Ingrid Eiken, tillträdande styrelseordförande i Hemnet.

Ingrid Eiken är vd för Mäklarsamfundet och har suttit i Hemnets styrelse sedan 2012.

Om Hemnet:
Hemnet är Sveriges populäraste tjänst för bostadssök med totalt upp till 2,5 miljoner unika besökare i veckan. Hemnet startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling. För mer information vänligen besök www.hemnet.se.